(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dat is nog eens een binnenkomer op je nieuwe stek: met een stormram! Maak kennis met Rutger, de nieuwe wijkagent in het Zeeuwse Sluis. En om de 2.365 mensen die daar wonen gelijk maar te laten weten welk vlees ze in de kuip hebben met Rutger, knalde ie er een paar dagen later dus vol op met zijn stormram. En ja, daar hebben we bewegend beeld van!

Spektakel in Zeeuw-Vlaanderen

Spektakel alom dus in of althans vlakbij het mini-vestingstadje – want dat is Sluis ook, een heuse vestingstad – vorige donderdag. Daar, vlakbij de Belgische grens, mocht de nieuwe wijkagent Rutger gelijk laten zien wat hij kan, nadat ie zich één schamele dag eerder netjes op Instagram aan de burgers had voorgesteld:

‘Ik heb er super veel zin in!! En ga mijn best doen om deze mooie job van wijkagent met enthousiasme te vervullen!’, schrijft Rutger er nog bij op Insta.

Nou, dat heeft een wietkweker dezelfde week nog wel geweten hoeveel zin Rutger erin heeft. Donderdag namelijk kwam Rutger samen met een collega opdraven in Oostburg, de hoofdplaats van de gemeente waar Sluis onder valt. Met een stormram inderdaad, altijd handig om bij je te hebben nietwaar?

Rammen Rutger, rammen!

Tussen 2 winkels – een brillenwinkel en een kledingzaak – in op de Burchtstraat, moest er namelijk actie worden ondernomen tegen plantjes. ‘Illegale en buitengewoon gevaarlijke plantjes’ zelfs, zoals de wijkagenten van Sluis naderhand op Instagram schrijven.

Nou ja, wat ze allemaal schrijven daar kun je een boek over vol pennen. Het zijn eerder de plaatjes bij die mooie praatjes die het doen, kijk zelf maar. En met de hartelijke groeten van jullie enthousiaste, nieuwe wijkagent Rutger natuurlijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wijkagenten Sluis (@wijkagenten_sluis)

(advertenties)