(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Spoken bestaan niet maar Purple Ghost Candy is levensecht! Het is een thriller van een kruising tussen kushknaller Ghost OG en Candyland Purple, een van de betere paarse wietsoorten van de laatste tijd. Ze is voor 60% sativa en 40% indica, en een heerlijke OG die zich gemakkelijk laat kweken, met grote opbrengsten die schitteren van de trichomen.

Met Purple Ghost Candy heeft Seedsman een wietsoort gecreëerd om je vingers bij af te likken. Het is een sativa dominante hybride maar wel een met een flink indica percentage. Daarmee kweek je het beste van twee werelden. Een wietsoort die groot genoeg wordt om opbrengsten van 600 gram per vierkante meter te halen, maar met de dikke compacte toppen en het kweekgemak van een indica. Het THC gehalte is hoog en het intense terpenenprofiel maakt Purple Ghost Candy een ideale soort voor hasj- en concentratenmakers.

Ghost OG x Candyland Purple

Met Ghost OG en Candyland Purple als ouders heeft Purple Ghost Candy de typerende Diesel/brandstof geur van OG soorten. Maar dan wel aangevuld met kruidige en aardse smaken en verrassende citrustonen en andere fruitsoorten. In de bloeifase komt de THC productie snel op gang maar veel CBD hoef je van deze soort niet te verwachten. De wiet is dan ook zeer potent en het effect sterk lichamelijk maar heeft ook een stimulerende psychische werking. Een uitgelezen wietsoort om jezelf mee te verwennen tijdens je welverdiende vrije tijd.

Met 60% sativa-genetica heeft Purple Ghost Candy een behoorlijke groeikracht. Buiten kunnen de planten daardoor hoogtes tot 3,5 meter bereiken. Het wordt dan ook aangeraden om deze soort binnen niet al te lang te laten voorgroeien. Alternatief kun je met een SCROG heel goed scoren met deze soort, want ook met vele hoofdtoppen houdt Purple Host Candy nog meer dan genoeg groeikracht over.

Binnen zullen de planten een bloeifase doormaken van gemiddeld 9 tot 10 weken, terwijl je in het noordelijk halfrond buiten ongeveer halverwege oktober aan oogsten kunt gaan denken. De harsproductie komt al zo snel als na twee weken bloeien op gang, en resulteert in heel grote goudkleurige kristallen. Maar neem het niet zomaar van ons aan, en check ook dit mooie kweekverslag met Purple Ghost Candy.

  • Soort: sativa dominante hybride (60%/40%)
  • Genotype: Ghost OG, Candyland Purple
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 65-70 dagen
  • Geur/smaak: zoet en kruidig
  • Werking: lichamelijk ontspannen, geestelijk stimulerend, gebalanceerd
  • Zadenbedrijf: Seedsman
(advertentie)