(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als je van fruitige hybrides houdt moet je Crockett Family Farms’ Double Tangie Banana maar eens proeven. Of beter nog, kweken. Want met de bijzondere genetica van Tangie, en niet één maar twee Banana Sherbets is deze indica dominante hybride (én cupwinnaar) misschien wel het toppunt van fruitigheid. 

Zoals je misschien weet zijn wij grote fans van de wietsoort Tangie. Om de eenvoudige redenen dat het een van de weinige wietsoorten is die duidelijk haar smaak waarmaakt. Jawel, Tangie smaakt écht naar mandarijnen en heeft daar ook meerdere cannabisprijzen aan te danken.
Double Tangie Banana is wellicht nog iets fruitiger, en een kruising tussen diezelfde Tangie en niet één, maar twee Banana Sherbets. Dubbel fruitig dus met een duidelijk herkenbare smaak van sinaasappel, mandarijn en banaan. Dat niet alleen want bessen, chocola en citrussmaken zitten ook in de mix.

Ontspannen én stimulerend

Als kweker zul je waarschijnlijk ook wel warmlopen voor de 60%/40% indica dominante hybride. De planten blijven namelijk lekker compact, en zijn daarmee een feest om te kweken. Opbrengsten tussen de 400 en 600 gram per vierkante meter zijn goed te realiseren. De bloeifase duurt tussen de 7 en 10 weken en levert indrukwekkende indica toppen op: dik, compact en gezegend met een glinsterende laag kristallen.

Het THC-gehalte van Double Tangie Banana ligt tussen de 14 en 18 procent. Tezamen met de fruitige terpenen zorgt dit voor een heerlijke high: lichamelijk ontspannen maar geestelijk aangenaam stimulerend. Een traktatie voor dagelijkse ontspanning, of geëngageerde gesprekken met je vrienden.

Born in the USA

Double Tangie Banana werd ontwikkeld door het vooraanstaande zadenbedrijf Crockett Family Farms uit Californië, Amerika. De planten groeien als typische indica’s en doen het geweldig in een sea of green opstelling. Ze blijven lekker kort en gedrongen en worden in de bloeifase ongeveer 150% hoger. De dikke kegelvormige toppen vullen mooi uit en verspreiden in de bloeifase een zoete en fruitige geur die steeds sterker wordt. Als je geluk hebt verschijnen er prachtige regenboogkleuren in de toppen, die voor een fantastische bag appeal zorgen.

  • Soort: indica dominante hybride (60%/40%)
  • Genotype: Tangie, Banana Sherbet, Banana Sherbet
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd 7 tot 10 weken
  • Geur/smaak: fruitig, zoet, sinaasappel/mandarijn, banaan
  • Effect: lichamelijk ontspannen, geestelijk activerend
  • Breeder: Crocket Family Farms
  • Zadenbedrijf: WeedSeedShop
(advertenties)