(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Kalini Asia is echt niet de enige bloem uit de Hindoekoesj regio. Het Aziatische gebergte in Noord-Oost Afghanistan en Noord Pakistan is immers de geboortegrond van alle Kush-wietsoorten. Toch wordt Kalini Asia ook wel bloem uit de Hindoekoesj genoemd, waarschijnlijk omdat de toppen dieppaars kunnen worden.

Je kunt je wel voorstellen dat fel paars gekleurde toppen tussen de rest van de flora in de bergen van Noord Pakistan, aan bloemen doen denken. Toch kun je er eerlijk gezegd niet blind vanuit gaan dat Kalina Asia ook echt fel paars wordt. Deze wietsoort kan namelijk ook gewoon knalgroen blijven, en heeft waarschijnlijk wat hulp nodig om echt paars te worden.

Toch hoef je niet rouwig te zijn met een groen Kalini Asia fenotype. Ongeacht de kleur zal deze kruising tussen Black Domina en Purple Kush je namelijk snel blij stemmen. Dat begint uiteraard in de kweekruimte waar je zal merken dat deze dame veel voeding weet te verwerken, en snel groeit. De bloeifase duurt niet langer dan acht weken, waarbij (mogelijk paarse) toppen gevormd worden met een penetrant zoet aroma van dennen en citrus.

Kalini Asia is een indica dominante Kush-kruising en geeft je een kalmerend en euforisch gevoel tegelijkertijd. Terwijl je lichaam ontspant smelten fysieke ongemakken weg zodat euforie en gelukzaligheid de overhand kan nemen. En daarvoor hoef je misschien niet eens te roken want alleen van de aanblik van de grote opbrengst stemt al gelukkig! Kalini Asia kan binnen tot een halve kilo per vierkante meter opbrengen en buiten zelfs tot 700 gram per plant!

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Black Domina, Purple Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 7 tot 8 weken
  • Smaak: zoete Kush-smaak, dennen, citrus
  • Effect: lichamelijke ontspanning, euforie, stemt vrolijk
  • Zadenbedrijf: Zamnesia Seeds
(advertenties)