(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Maak kennis met Royal Dwarf, de allerkleinste wietsoort uit de collectie van Royal Queen Seeds, die stiekem toch best groots is. In snelheid bijvoorbeeld is deze autoflower op basis van Skunk genetica bijna niet te evenaren want ze gaat in slechts 9 tot 10 weken van zaadje tot oogst.

Als je een snelle sea of green kweekronde wil draaien of in de zomer meerdere rondes achter elkaar wil kweken. Of wanneer je stiekem een paar planten in het bos wil zetten of gewoon niet zo’n grote kweektent hebt. Dan is Royal Dwarf daarvoor een ideale wietsoort. Ze wordt slechts 40 tot 60 centimeter hoog, en is dus lekker discreet en neemt ook maar weinig kweekruimte in beslag.

Maar ondanks haar bescheiden formaat, kan Royal Dwarf toch prima groeien en bloeien. De Skunk en ruderalis genen maken deze wietsoort uitermate sterk en stevig, en eenvoudig te kweken. Bloeien doet ze als autoflower helemaal vanzelf en de gehele cyclus van zaad tot oogst duurt slechts 9 tot 10 weken. En als je dacht dat de opbrengst dan ook minimaal is dan heb je het mis. Royal Dwarf kan buiten zo’n 80 gram per plant opleveren, en binnen zo’n 200 gram per vierkante meter.

We zouden bijna zeggen, zet een paar Royal Dwarf planten op de vensterbank in plaats van die saaie geraniums die er nu misschien staan. Bloeien doet ze als autoflower toch wel, en het intense aroma is niet te versmaden. Goed afgebloeide Royal Dwarf toppen zijn compact en bedekt met meer dan genoeg hars want de wiet heeft een THC-gehalte van zo’n 13%.

Met haar Skunk achtergrond is deze autoflower van Royal Queen indica dominant. De werking is echter niet alleen ontspannen en rustgevend maar kan ook enigszins sociaal en opgewekt.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: Skunk, ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 9 tot 10 weken van zaad tot oogst
  • Geur/smaak: aards, dennen, Skunk
  • Effect: ontspannen, rustgevend, sociaal
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
(advertenties)