(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zeg, wordt het niet weer eens tijd voor een lekkere Diesel wietsoort? Een mooie Diesel levert gulle oogsten af met een unieke ‘gassy’ smaak die niet te versmaden is. Dieselicious smaakt al helemaal lekker, en een sativa dominante kruising tussen Ney York City Diesel en Grand Daddy Purps. 

De ‘gassy’ smaak van een lekkere Diesel wietsoort is de reden waarom Diesels zo goed scoren bij de liefhebbers. De smaak wordt dikwijls niet goed begrepen maar zodra je een goede Diesel wietsoort proeft dan heb je het meteen door.

Dieselicious is een heerlijke Diesel-kruising en een sativa dominante dame op basis van New York City Diesel en Grand Daddy Purps. Ondanks de invloed van de GDP is ze een echte sativa. Ze bloeit daardoor wat langer dan gemiddeld maar daar staat een indrukwekkende oogst tegenover. Een bovengemiddelde opbrengst die ontzettend indringend en sterk ruikt. In de bloeifase verspreid Dieselicious een zoete en fruitige geur, en als je haar rookt proef je de unieke ‘gassy’ smaak waar Diesel soorten groot mee geworden zijn.

Dieselicious levert lange zware toppen op die wellicht wat ondersteuning nodig hebben.

En groot wordt Dieselicious tijdens het kweken ook. Haar sativa dominantie zorgt ervoor dat ze aardig kan strekken, en binnen tot 150 centimeter hoog kan worden. De planten doen het in Nederland binnen beter dan buiten maar dat heeft vooral met de iets langere bloeiperiode te maken. De bloeifase is namelijk zo’n 10 tot 11 weken maar daar is de opbrengst ook naar.
Dieselicious toppen zijn dik, grillig, lang en zwaar en van boven tot onder bedekt met een dikke laag zoete kristallen. Toppen kunnen aan het einde van de bloeifase prachtige paarse tinten krijgen, wat de plant natuurlijk te danken heeft aan haar Grand Daddy Purps ouder.

Het effect van Dieselicious is ook des sativa’s en zeer sterk. Ze geeft je een euforisch en energiek gevoel waardoor je misschien moeite krijgt om stil te blijven zitten. Een heerlijke wietsoort dus om overdag van te genieten of in een sociale setting ’s avonds met vrienden.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: New York City Diesel, Grand Daddy Purps
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 10 – 11 weken
  • Geur/smaak: Fruitig, zoet, ‘gassy’ / unieke Dieselsmaak
  • Zadenbedrijf: Freedom of Seeds
  • Verkrijgbaar bij: Wietzaadjes.nl
(advertenties)