(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Een schamele zomer goedmaken gaat het beste met een lekkere productieve wietsoort, en dat is Criminal+ zeker! Ze is het nageslacht van de meester opbrenger Critical Mass en de potente Double Glock en produceert een enorme en zeer fruitige oogst in slechts 7 weken! 

Als je een productieve en snelle wietsoort zoekt, dan zit je wel goed met Criminal+. Hoe kan het ook anders met de genen van Critical Mass en Double Glock. Critical kruisingen staan al jaren bekend om hun grote opbrengsten, en zijn niet voor niets de meest gekweekte genetica in Spanje. De andere ouder is Ripper Seeds eigen Double Glock, een pure en zeer potente indica met een sterk verdovend en slaapopwekkend effect.

Dit maakt Criminal+ een krachtige indica hybride die slechts 50 tot 55 dagen bloeitijd nodig heeft, en ook nog eens in staat is tot wonderlijk grote opbrengsten. Ideaal dus voor de thuiskweker op zoek naar een snelle en productieve indica; daar hoef je dus echt geen crimineel voor te zijn.

Misdadig goede opbrengst

Criminal+ is een fijne wietsoort om in je kweekruimte te hebben. En niet alleen vanwege haar korte bloeifase en het feit dat je de toppen bijna dagelijks groter ziet worden. De planten zijn namelijk ook in staat om veel voeding op te nemen maar blijven daarbij wel mooi kort en stevig. Deze efficiënte structuur zorgt voor een mooi egaal bladerdek en toppen die van nature al redelijk op gelijke hoogte groeien. Je hoeft dus niet veel moeite te doen voor die misdadig goede opbrengst.

En misdadig goed is ook de wiet die Criminal+ produceert. Het THC gehalte is zo’n 20% en de toppen zijn lekker plakkerig en welriekend. Criminal+ cannabis smaakt voornamelijk zoet en fruitig, zoals je van een indica mag verwachten. De (medicinale) werking is voornamelijk lichamelijk en zeer sterk. Verdovend, goed tegen pijn en slaapopwekkend, dus maak je op voor heerlijke (nacht)rust.

We hebben eigenlijk maar een minpuntje over Criminal+ te melden, en dat is misschien haar geuzennaam. Je bent namelijk zeker geen crimineel met een paar Criminal+ planten voor eigen gebruik!

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Critical Mass, Double Glock
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 50 – 55 dagen
  • THC: +/- 20%
  • Effect: ontspannen, lichamelijk, slaapopwekkend, goed tegen pijn
  • Geur/smaak: zoet, fruitig
  • Zadenbedrijf: Ripper Seeds
  • Verkrijgbaar bij: Amsterdam Seed Center
(advertentie)