(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

In tegenstelling tot het gezegde kun je met deze Chemical Bride wél dansen, en niet zo’n beetje ook! De indica dominante hybride is precies zoals thuiskwekers een wietsoort graag hebben. En met ouders Chemdog en Wedding Cake komt ze ook nog eens uit een uitstekende familie. Een blijvertje!

Chemical Bride komt uit een goed nest. Ze is een namelijk een volbloed Amerikaanse en een prachtige dochter van de iconische THC knallers Wedding Cake en Green House’ klassieker Chemdog. Genetisch gezien is de soort daarmee voor 70% indica en zo’n 30% sativa. Zoals je van beide ouders zou verwachten heeft Chemical Bride een behoorlijk temperament, en een hoog THC gehalte dat tot 25% kan oplopen.

Zoals we in het intro al zeiden is het goed dansen met deze bruid. Chemical Bride wiet is uitzonderlijk compact en haar trichomen schitteren als parels op een bruidsjurk. Met haar indringende smaak en geur blijft ze trouw aan haar familie. Het aroma is namelijk een complexe mix van terpenen van zowel Chemdog als Wedding Cake. Het is een romige Chemdog geur die nog wat versterkt wordt door de invloed van Wedding Cake. Ook worden zoetzure OG Kush en Diesel aroma’s aan haar toegeschreven en een lichte aardse nasmaak.

In de kweekruimte is Chemical Bride gelukkig minder temperamentvol. Ze laat zich eenvoudig kweken en heeft een bescheiden bloeitijd van 8 tot 9 weken. In de overgang naar de bloeifase strekt ze ook niet al te veel waardoor ze goed onder de lamp te houden is. Planten van deze soort groeien doorgaans uit tot mooie struiken met sterke zijtakken en korte internodes. Net als vadertje Chemdog krijgt Chemical Bride vaak mooie donkergroene bladeren.

Als indica dominante dame geeft Chemical Bride je een lekker ontspannen gevoel in het lichaam. Couch locks worden echter niet heel vaak gerapporteerd. Het is eerder een soort zwevende sensatie waarbij je brein nog steeds volledig operationeel blijft.

  • Soort: indica dominante hybride (70% indica, 30% sativa)
  • Genotype: Wedding Cake, Chemdog
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8-9 weken
  • Geur/smaak: creamy, zoetzuur, Diesel, aards
  • Effect: lichamelijke ontspanning, body stone
  • Zadenbedrijf: Green House Seeds
(advertentie)