(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ondanks haar naam zal je bruiloft én je huwelijk er met Wedding Crasher waarschijnlijk alleen maar beter op worden. Deze kruising tussen Wedding Cake en de terpenenbom Purple Punch is namelijk een zoete, fruitige en vooral opwekkende stemmingsverbeteraar. 

Heb je een bruiloft te plannen? Plant dan ook alvast wat zaadjes van Wedding Crasher want daar wordt elk feestje beter van. Het is een hybride met een hele lichte sativa dominantie die de creativiteit stimuleert en je humeur verbetert. Maar de soort heeft tegelijkertijd ook een indica kant die ontspant, waardoor het effect garant staat voor een zorgeloze gezelligheid.

Wedding Crasher is een geslaagd huwelijk tussen de gewilde Amerikaanse soorten Wedding Cake en de smaakvolle Purple Punch. De planten groeien snel en uitbundig; ze kunnen binnen vrij hoog worden dus wacht niet al te lang met het inzetten van de bloeifase. Buiten in de volle grond kun je volle struiken tot bijna 2 meter verwachten. De gemiddelde bloeitijd bedraagt 9 tot 10 weken maar dan heb je ook wat.

Wat dan? Nou, tot 500 gram heerlijke wiet per vierkante meter als je goed je best doet in je kweekruimte. Wedding Crasher toppen zijn plakkerig, hard, en bedekt met een gulle laag geurige trichomen. Het THC percentage liegt er niet om en bedraagt in de juiste handen wel 21%. Alles bij elkaar resulteert dit in potente cannabis met de uitgesproken smaak van zoete druiven met een lichte ondertoon van vanille en een heerlijke nasmaak van bessen.

Het opgewekte en vrolijke effect maakt Wedding Crasher een goede keus voor elke gelegenheid. Een bruiloft bijvoorbeeld, of een romantische avond met je kersverse echtgenoot. En zeg nou zelf; daar wordt ieder huwelijk toch beter van…

  • Soort: hybride wietsoort (55% sativa, 45% indica)
  • Genotype: Wedding Cake, Purple Punch
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 tot 10 weken
  • Effect: opgewekt, creatief, sociaal en ontspannen
  • Smaak: fruitig, druiven, vanille
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
(advertenties)