(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als je weet hoe je een badass Kush moet kweken, dan heb je natuurlijk ook een badass Kush nodig óm te kweken. En dat is precies wat Bad Azz Kush is: een moddervette indica met een enorme lading trichomen, THC, dikke en harde toppen met een indringende Kush-geur. Perfect voor je volgende kweekronde.

Mocht er een dikke Kush wietsoort op je verlanglijstje staan, dan is Bad Azz Kush van Barney’s Farm letterlijk een dikke aanrader. Deze Kush komt voort uit een kruising tussen Original OG en Afghan Kush, welke weer met Urkel werd gekruist. De veredeling werd gedaan door breeders uit Los Angeles en nam jaren in beslag, maar wat verwacht je ook anders van een Bad Azz Kush…

Loud!

Het resultaat is een nagenoeg pure indica en een fantastische Kush soort. Hoewel de soort vernoemd is naar helaas veel te vroeg overleden rapper Bad Azz van Tha Dogg Pound Gansta Crips, is de wietsoort met recht badass. Wietplanten van deze soort strekken niet te veel maar groeien wel snel en uitbundig. De toppenverdeling is uitstekend waardoor Bad Azz Kush zich goed leent voor een scrog of voor main lining. Maar wat de wietsoort helemaal badass maakt is een torenhoog THC percentage van 24%, en een bizar sterke geur en smaak!

Bad Azz Kush maakt in haar korte bloeifase van slechts 7 tot 8 weken namelijk een heerlijke korst van trichomen, en die ruik en proef je! Verzeker je voordat je met een kweek met deze wietsoort begint dus van een goed werkend koolstoffilter. De terpenen in deze trichomen zijn namelijk zeer ‘loud’ en laten zeker van zich horen. Het is een typerend aards Kush-aroma dat doet denken aan dennen en fris fruit.

Medicinaal keisterk

Het effect van deze badass dame is al net zo badass, en zeker niet voor mensen met een hele lage tolerantiegrens. Het gehalte van maximaal 24% THC bezorgt je een heerlijke ontspannen indica-effect. Medicinaal gezien is Bad Azz Kush dan ook een sterk slaapmiddel en een potente pijnstiller. Door de grote dichtheid aan trichomen, levert de wiet naar verhouding veel wietolie, hasj of concentraten.

  • Soort: indica hybride
  • Genotype: Original OG, Afghan Kush, Urkel
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 7 tot 8 weken
  • Geur/smaak: zoetzuur, fris, aards, dennen
  • Effect: zeer potent, tot 24% THC, ontspannen, slaperig, goede pijnstillende werking
  • Zadenbedrijf: Barney’s Farm
(advertenties)