(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Op zoek naar een wietsoort om het regenachtige buitenwietseizoen te compenseren? Mega Power Plant is de ultieme commerciële wietsoort. Ze is indica dominant, stabiel, gemakkelijk te kweken, knetterstoned en kogelhard! Ze leent zich uitermate goed voor SOG’s, zodat snelle en grote oogsten mogelijk worden.

Genetisch gezien is Mega Power Plant indica dominant. Dankzij de grote stabiliteit van haar moeder Northern Lights Special is Mega Power Plant niet alleen heel lucratief, maar ook stressbestendig en stabiel. ‘The Mega’, zoals ze ook wel genoemd wordt, straft niet meteen af bij een voedingsfoutje of klimaatschommelingen.

Northern Lights Special x Power Plant

De Northern Lights Special die als moederplant diende voor Mega Power Plant, is bijzonder stabiel en betrouwbaar. Ze werd gekruist met een zeer productieve OG Kush en gedurende meer dan 16 generaties gestabiliseerd tot een betrouwbare wietplant, die de productie van een Northern Lights met de intense smaak van OG Kush combineert.

Met deze Northern Lights Special als moeder en een plakkerige Power Plant als vader, werd Mega Power Plant geboren, oftewel The Mega. Een wietsoort die Spliff Seeds zelf de ultieme indica dominante hybride noemt. Het is een zeer commerciële wietsoort die goede productie met een hoog THC percentage verenigt. Ook beginnende kwekers zullen geen enkele moeite hebben om The Mega effectief om te zetten in een megaberg wiet.

Mega Power Planten hebben karakteristieke grote groene bladeren om zoveel mogelijk licht verzamelen en om te zetten in energie voor de aanmaak van toppen. De toppen zelf zijn hard en hebben een dikke laag zoet geurende trichomen. Schrik ook niet van de bordeauxrode kleur van de stammen van deze plant, dat is een normaal verschijnsel bij deze wietsoort.

Sea of green

Laat The Mega in een Sea Of Green opstelling een week of twee groeien en je houdt planten van 80 tot 100 centimeter over, een ideaal formaat voor een mooie groene toppenzee. Ontbladeren is bij Mega Power Plant nergens voor nodig want ze heeft een open structuur waar licht en lucht nog goed doorheen komt. Het knippen van de oogst wordt door de mooie blad-bud verhouding ook een eitje.

Dat deze strain ook bij beginnende kwekers snel en gemakkelijk tot goede resultaten leidt, betekent niet dat de wiet ook per sé voor ongeoefende longen geschikt is. Van alle wietsoorten van Spliff Seeds, heeft moederplant Northern Lights Special namelijk het allerhoogste THC percentage. De Kush invloed geeft de soort een intense zoete aardse smaak met tonen van Nepalese hasj. Ze geeft je een narcotische body stone en werkt geweldig tegen pijn of slapeloosheid.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genetica: Northern Lights, OG Kush, Power Plant
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Effect: zware body stone, ontspannen
  • Smaak: zoet, Kush, aards
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertenties)