(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Banana Krumble

Wie zijn wiet graag ’s avonds gebruikt, om makkelijker in slaap te vallen en dieper en beter te slapen, die heeft aan Banana Krumble een hele goeie! Vooral als je ook een beetje van zoete en fruitige Amerikaanse wietsoorten houdt want dat is Banana Krumble ten voeten uit. Heerlijke slaapwiet die druipt van de terpenen!

Om Banana Krumble te creëren selecteerden de experts van Green House een suikerzoete Banana Punch en een goede ouwe OG Kush. Ze kozen de Banana Punch vanwege de bijzonder zoete smaak van overrijpe bananen en een vleugje kaneel. Deze smaakexplosie kruisten ze met OG Kush; voor balans en om de eveneens aanwezige Diesel-aroma’s wat meer naar boven te brengen.

Banana Krumble kweken

In de kweekruimte gedraagt Banana Krumble zich voorbeeldig. Ze maakt tijdens de groeifase mooie korte internodes aan, en strekt eigenlijk alleen aan het einde van de vegetatieve periode en de eerste weken van de bloeifase. Zoals je van een indica dominante hybride zou verwachten, maken Banana Krumble planten grote bladeren aan, met relatief brede en overlappende bladvingers. En als je geluk hebt worden je toppen aan het einde van de bloeifase ook nog eens prachtig paars!

Naarmate de 8 tot 9 weken durende bloeifase vordert worden de toppen gevormd. Deze worden compact en hard en helemaal wanneer ze onder LED kweeklampen gekweekt worden. In de laatste bloeiweken valt het aan te raden om de toppen in de gaten te houden, want door de zware laag hars kan Banana Krumble ietwat topzwaar worden. Daar staat dan wel weer tegenover dat ze grote opbrengsten genereert als je er hasj, rosin of een ander concentraat van wil maken.

Potent slaapmutsje

Als slaapmutsje is er wellicht geen betere. Banana Krumble is heerlijk zoet en is daardoor het heerlijkste toetje aan het einde van je dag. Tel daar een sterke lichamelijke ontspanning bij op en je begrijpt dat daar echt  geen slaappil tegenop kan!

LEES OOK: Biologisch naar de bloeifase van Banana Krumble

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Banana Punch, OG Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 56 – 63 dagen
  • Geur/smaak: zoet, banaan, kaneel, Kush, Diesel
  • Effect: lichamelijke ontspanning, zware oogleden, mentaal positief
  • Zadenbedrijf: Green House Seeds
(advertentie)