(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Lemon OG

Mocht je op zoek zijn naar een productieve indica dominante en vooral bijzondere wietsoort, dan ben je bij Lemon OG aan het juiste adres. De ouders van de frisse en fruitige wietzaden zijn al even productief en betrouwbaar, want: Super Lemon Skunk en de originele OG Kush.

De Super Lemon Skunk en de originele OG Kush genetica waar Lemon OG een kruising van is, komen uit de persoonlijke zadenbank van Kees en Karel van een van de oudste en onlangs opnieuw opgerichte zadenbank, de Super Sativa Seed Club. Bijzondere genetica dus en ook bijzonder productieve planten met bewezen kwaliteiten.

Skunk x OG Kush

Lemon OG is een indica dominante wietsoort die met het grootste gemak voor de grootste opbrengsten zorgt. De Skunk en OG Kush genen zorgen voor natuurlijk compacte en bossige wietplanten met stevige stammen en grote bladeren die gulzig licht opnemen. Dit is dan ook een wietsoort die hoog scoort als het gaat om kweekgemak. De planten strekken weinig waardoor toppen meestal niet eens nodig is en ze bij uitstek geschikt zijn voor een zogenoemde Sea Of Green (SOG).

Uiteraard kies je een wietsoort niet alleen omdat die makkelijk te kweken is en een grote oogst mogelijk maakt. De smaak en geur en het effect zijn misschien nog wel het belangrijkste. Lemon OG is wat dat betreft een heel lekkere frisse en zoetzure dame die je een potente indica ontspanning geeft. Het aroma heeft duidelijk veel limonene en laat een sterke citrusgeur los in je kweekruimte. Het effect is ook des indica’s dus verwacht diepe ontspanning, vreetkicks en een heerlijke ongestoorde nachtrust.

Lemon OG toppen zijn toppen om voorzichtig met handschoentjes aan te pakken. Tegen het einde van de 8 tot 10 weken durende bloeifase zijn ze bedekt met een dikke maar delicate laag plakkerige trichomen. Als dat eenmaal op je vingers zit raak je de heerlijke geur niet snel meer kwijt. Gelukkig zijn de toppen gemakkelijk te knippen, want er steken niet te veel bladeren uit.

  • Soort: indica dominante hybride (65% indica)
  • Genotype: Super Lemon Skunk, OG Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 10 weken
  • Geur/smaak: fris, zoet, citrus, Kush
  • Effect: vrolijk, euforisch, pijnstillend, ontspannend, slaperig
  • Zadenbedrijf: Super Sativa Seed Club
  • Verkrijgbaar bij: Dutch-Passion
(advertentie)