(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Super Silver Haze is een alom geliefde en prijswinnende coffeeshopklassieker, en Mimosa is een van de meest gezochte Amerikaanse wietsoorten van het laatste jaar met een onmiskenbare mandarijnensmaak. Samen zijn ze door de professionele zadenmakers van Amsterdam Genetics verenigd in de nieuwe wietsoort Quicksilver. Gaat dat kweken mensen!

De wietsoort Quicksilver is een veelbelovende. Dat kunnen we op basis van haar ouders Super Silver Haze en Mimosa gerust zeggen. (Super Silver) Haze is immers een van de meest gerookte wietsoorten in het Amsterdamse en ver daarbuiten, en Mimosa een zeer gewilde nieuwe Amerikaanse strain. Bij Amsterdam Genetics zijn de twee superwietsoorten vakkundig verenigd in de nieuwe strain Quicksilver.

Quicksilver is genetisch gezien een hybride, met nét even wat meer sativa invloeden dan indica eigenschappen. neem bijvoorbeeld het effect van Quicksilver, een bedwelmende maar vrolijke buzz met een ontspannen maar creatieve vibe. De high is snel te merken maar bouwt langzaam op naarmate je meer van je zelfgekweekte Quicksilver toppen snoept. Ze smelt stress als sneeuw voor de zon weg en verlicht je als een goedlachse boeddha. Perfect dus om te delen met je vrienden.

Wietplanten van deze soort worden gemiddeld hoog en hebben een mooie dichtbegroeide structuur. Toppen zijn compact en stevig en zitten vol met oranje bloeiharen. Je moet er wel ongeveer negen bloeiweken op wachten want zolang duurt de bloeifase van Quicksilver ongeveer. Maar dan heb je als het goed is ook wat, want met Quicksilver zijn opbrengsten tot – jawel! – 800 gram per vierkante meter mogelijk!

  • Soort: sativa dominante hybride (40/60%)
  • Genotype: Super Silver Haze, Mimosa
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Geur/smaak: pittig, kruidig, munt
  • Effect: euforisch, ontspannen, creatief, blij
  • Zadenbedrijf: Amsterdam Genetics
(advertentie)