(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Je kent Granddaddy Purple? Nou, Grandmommy Purple is minstens net zo potent, zoet en fruitig als haar geliefde man. Met een THC-percentage tot wel 33% verwent ze je net zoals je oma dat vroeger deed. En waarschijnlijk nog beter dan je eigen grootmoeder sust ze gemakkelijk in slaap met haar indica dominante verwennerij van wilde bessen en zoete snoepjes. Wel goed je tanden poetsen voor het slapengaan!

Grandmommy Purple is een van meest potente wietsoorten van de bekende zadenbank Herbies Seeds. Haar paars gekleurde toppen zijn pure verwennerij. Ze kunnen een enorm THC-gehalte tot wel 33% bereiken en combineren dat met typische zoete en fruitige indica terpenen, wat de soort bij uitstek geschikt maakt om pijn en slapeloosheid te bestrijden.

Oma Purple laat zich gemakkelijk trainen.

Grandmommy Purple verwent

Minstens net zo goed als Granddaddy Purple legt Grandmommy Purple je maar wat graag in de watten. Genetisch gezien verschilt ze dan ook niet veel van haar echtgenoot want ook Grandmommy Purple is een indica dominante kruising. Ze komt namelijk voort uit de productieve Big Bud en de succesvolle Amerikaanse Purple Urkle. Deze oma heeft 80% indica en 20% sativa genen en verwent je dan ook aan alle kanten. In de kweekruimte met een heerlijke opbrengst tot 500 gram paarse toppen per vierkante meter. Vervolgens met haar heerlijke fruitige en met name zoete aroma’s en tenslotte met een nachtrust die je sinds je kindertijd niet meer hebt meegemaakt.

Het fruitige terpenenprofiel van Grandmommy Purple brengt je gemakkelijk terug naar vroeger en doet denken aan ouderwetse zuurtjes en vers geplukte wilde bessen. In de kweekruimte hoef je daar verder ook niet veel moeite voor te doen want de smaak zit diep geworteld in haar genen. Grandmommy Purple planten zijn uitermate geschikt voor de binnenteelt. Ze worden niet te lang en zijn gemakkelijk tot een egaal bladerdek te trainen. De bloeitijd duurt zo’n 60 tot 65 dagen waarna een enorme lading trichomen voor een uitstekend eindgewicht zorgt.

  • Soort: indica dominante hybride (80% indica, 20% sativa)
  • Genotype: Big Bud, Purple Urkle
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 60 – 65 dagen
  • Geur/smaak: zeer zoet, fruitig, wilde bessen
  • Effect: sterk effect, 28-33% THC, slaapopwekkend, goed tegen pijn, lichamelijk ontspannen
  • Zadenbedrijf: Herbies Seeds
(advertenties)