(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zoals veel zadenbedrijven heeft Spliff Seeds een eigen AK. Da’s dus niet de originele AK-47 van Serious Seeds maar wel een potente en stabiele hybride met compacte toppen vol met kristallen. Spliff’s AK is een kruising tussen vier klassieke landrassen en Northern Lights Special die inslaat als een bom!

AK is een geheel in eigen beheer gemaakte wietsoort van Spliff Seeds. Het doel daarbij was natuurlijk een knaller van een hybride die goed produceert en inslaat als een bom. Hiervoor is in eerste instantie een kruising tussen vier klassieke landrassen gebruikt: Colombian Gold, Highland Thai, Mexican en Afghani #1. Deze kruising werd de moederplant van AK. De genen van de vader werden vervolgens geleverd door coffeeshopklassieker Northern Lights Special.

Je kunt je met al die klassieke genetica wel voorstellen dat AK een wietsoort is waar je veel plezier aan beleeft. Dat begint eigenlijk al bij het ontkiemen want dat doen AK zaadjes maar al te graag. Vervolgens groeien er gemakkelijk te kweken planten die het zeer goed doen in een Sea Of Green opstelling. Of je nou op aarde kweekt, of in kokos of helemaal hydrologisch, AK Female voelt zich er thuis. De bloeifase is met 8 weken lekker snel voorbij, en dan kan het echte genieten beginnen.

AK toppen. Je planten zullen er vol mee zitten gezien de opbrengst tot wel 500 gram per vierkante meter die Spliff Seeds’ AK mogelijk maakt. Ze zijn zeer compact, hard en bedekt met een dikke laag potente trichomen. Toch hoef je je niet al te veel zorgen te maken over toprot want AK is daar goed tegen bestand. En gelukkig maar want anders zou je veel lekkers mislopen. AK wiet smaakt heerlijk kruidig en zoet en heeft een sterke indringende geur.

AK is een van Spliffs meest potente wietsoorten dus verwacht een narcotische lichamelijke ontspanning waarvan je weleens diep in slaap zou kunnen vallen. Dat niet alleen maar ze geeft je ook een stevige buzz in het hoofd. Medicinaal gezien is het een goede wietsoort tegen pijn, multiple sclerose, slapeloosheid en neerslachtigheid.

  • Soort: hybride wietsoort
  • Genotype: (Colombian Gold, Highland Thai, Mexican, Afghani #1), Northern Lights Special
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 weken
  • Geur/smaak: zoet, kruidig, pittig
  • Effect: lichamelijk ontspannen, euforisch, zeer sterk
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertenties)