(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Sinds de lancering van Green Crack in Amerika zijn er enorm veel woorden en artikelen aan besteed. Voornamelijk vanwege de controversiële naam, die cannabis met een verwijzing naar crack in het verkeerde daglicht zou zetten. Green Crack is echter ook gewoon een keipotente wietsoort die nu ook in Europa verkrijgbaar is. Durf jij hem aan?

Green Crack is een ontzettend slim gekozen geuzennaam die ervoor zorgde dat er volop over de wietsoort gesproken werd. Je zou daardoor bijna vergeten dat de wiet zelf ook zeer de moeite waard is. Green Crack is namelijk een sativa dominante wietsoort met een extreem sterk effect. En hoewel pittig groeit ze in de kweekruimte zeer voorbeeldig.

Om Green Crack te kweken heb je nog niet half zoveel ervaring nodig als om Green Crack te roken. De kruising tussen de klassieke Skunk #1 en Mango Indica groeit namelijk graag en uitbundig, en kan tegen een stootje. De opbrengsten zijn zeer de moeite waard, en helemaal voor hasj en concentratenmakers. Green Crack zit namelijk boordevol met THC, heeft een gulle laag hars. Perfect voor wat heerlijke Green Crack Rosin dus!

Om Green Crack te gebruiken moet je misschien wat meer ervaring hebben, of het wat rustiger aan doen als je gewend bent. Het hoge THC gehalte is namelijk niet alleen de reden dat de soort met crack vergeleken werd maar zorgt ook voor een zeer sterk effect. Gelukkig maar dat de werking eerder activeert dan verdooft, want anders zou je weleens langer dan een avondje aan je bankstel kunnen blijven plakken. Van deze groene crack wordt je weer ouderwets high, en dat gevoel houdt ook lekker lang aan.

Qua smaak heeft Green Crack dan weer totaal niets met haar naamgenoot te maken. In tegenstelling tot de harddrug ruikt de wietsoort namelijk heerlijk zoet en fris. Bij het roken of verdampen mag je op een stevige zoete en bloemige fruitsmaak rekenen. De geur is indringend en de rook is dik maar ook dat heeft natuurlijk met de indrukwekkende harslaag te maken.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: Skunk #1, Mango Indica
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Geur/smaak: bloemig, fruitig, pittig
  • Effect: actief
  • Zadenbedrijf: SeedStockers
(advertentie)