(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Met Auto Bruce Lemon Diesel profiteer je van het kweekgemak van autoflowers zonder ook maar één procentje in te leveren op de kwaliteit. Een bijzondere hybride die een krachtige Dieselsmaak complementeert met frisse citrustonen. Gemakkelijk te kweken, boordevol kristallen en klaar in slechts 75 dagen.

Wat zou je zeggen van een gemakkelijk te kweken autoflower met de kwaliteit van twee van de beste Amerikaanse wietsoorten van de laatste jaren? Auto Bruce Lemon Diesel is dat ten voeten uit. Ze komt van zeer goede huize, want is een creatie van high end zadenbedrijf Super Sativa Seed Club. Ze is klaar na een cyclus van slechts 75 dagen, en bereikt doorgaans een mooie hoogte van 75 centimeter tot een meter. En daar mag je gerust een uitstekende productie en een dikke korst van kristallen bij optellen.

Bruce Banner x Lemon OG

Auto Bruce Lemon Diesel is een kruising tussen THC knaller Bruce Banner en de immens geliefde en heerlijk frisse Lemon OG. Genetisch gezien is de wietsoort dan ook een evenwichtige hybride, maar dan wel een met een hoog THC gehalte dat kan oplopen tot 20%!

Qua smaak en effect is Auto Bruce Lemon Diesel een heerlijke wietsoort om op voorraad te hebben. De wiet is compact en hard en bedekt met een gulle laag trichomen. Deze soort is daarmee ook zeer geschikt om hasj of concentraat van te maken. Stel je qua smaak een krachtig Dieselaroma voor, verrijkt met de frisse smaak van Lemon OG. Het hoge THC percentage en het intense aroma zorgen samen voor een krachtig en enigszins euforisch gevoel dat zeer geliefd is onder creatievelingen. De invloed van indica zorgt tegelijkertijd voor een prettige lichamelijke ontspanning.

Kweekgemak

Voor kwekers is Auto Bruce Lemon Diesel een mooie en gemakkelijke wietsoort. Ze doet het zowel binnen als buiten uitstekend, en is gemakkelijk groot te brengen. Bij een lichtschema van 20/4 kun je zo’n 75 dagen na het ontkiemen oogsten. Als je geluk hebt komt het best producerende fenotype uit een van de zaden, maar die heeft dan wel een paar extra dagen nodig om haar plakkerige toppen voor je te produceren.

  • Soort: automatisch bloeiende hybride (50%/50%)
  • Genotype: Bruce Banner, Lemon OG
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 75 dagen van zaad tot oogst
  • THC: 15 – 20%
  • Geur/smaak: Diesel, citrus, zoet
  • Effect: krachtig, euforisch, creatief, ontspannen
  • Zadenbedrijf: Super Sativa Seed Club
  • Verkrijgbaar bij: Amsterdam Seed Center
(advertentie)