(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

We hadden ‘m op 420 al aangekondigd, maar nu kun je ook echt gaan genieten van 1 uur en 20 minuten cannabis podcast zoals je ze maar zelden ziet. Ziet inderdaad, want in tegenstelling tot de meeste podcasts heeft The High Cloud ook beeld bij de babbels. En niet zomaar een statisch webcammetje, maar drie professionele camera’s die onlangs draaiden op de redactie van CNNBS!

The High Cloud – episode 1

Vannacht om 4:20 uur ging ie de lucht in op alle relevante podcastkanalen en natuurlijk op YouTube; de eerste episode van The High Cloud. Gepresenteerd door de 100% kale en enige echte Real Uncle Kush.

De vlotgebekte presentator houdt het niet bij het ondervragen van zijn gasten, hij heeft ook een hele tafel vol geestverruimende lekkernijen op tafel gezet, waaronder een soort ultieme joint met 2 gram wiet én een halve gram concentraat (rosin) erin. En een selectie van de vetste Amerikaanse strains. Plus veel drinken en zoetigheid zoals M&M’s natuurlijk voor de broodnodige balans.

The Real Uncle Kush hard aan het werk…

De nieuwbakken podcast host ontvangt in ons eigen hoofdkantoor in Haarlem – dat voor de gelegenheid werd omgetoverd tot een studio annex THC-sauna – cannabisondernemer Jack Giman & wietbeursveteraan Tom Brouwer.

De gasten van de eerste aflevering van The High Cloud in de CNNBS hotbox: Tom Brouwer (l) en Jack Giman…

Jack en Tom werken beide al lang in de cannabisindustrie en reisden de hele wereld over voor cannabisbeurzen. Ze praten onder andere over roken met en zonder tabak, bespoten wiet, jonko scoren in China en ze werden super high van de meest exotische Cali-strains.

Niet nuchter blijven (dat doen host en gasten ook niet)

Wellicht is het verstandig voordat je gaat luisteren – en dus ook kijken – naar The High Cloud dat je zelf ook even voor een beetje (meer) high zorgt door middel van een dosis THC, want anders denk je bijvoorbeeld ineens een hond te zien tussen de gasten op de bank. Oh nee, wacht… dat is ook een hond, en niet zomaar een kwispelkont maar Indie, de 4 maanden oude redactiepup van CNNBS.

Luisteren, kijken… waar dan?

Welja, de eerste aflevering van The High Cloud kun je via onderstaande kanalen tot je nemen:

We wensen je heel veel cannabis doordrenkt luister- en kijkgenot met The Real Uncle Kush, Jack Giman en Tom Brouwer (en Indie)!

(advertentie)