(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het is vandaag – woensdag 20 april – 420 en dus is er geen beter moment om de allervetste Nederlandse cannabis podcast – met topkwaliteit beeld erbij bovendien – aan te kondigen. The High Cloud, onthoud die naam want ‘babbelen over wiet’ krijgt hiermee een volstrekt nieuwe dimensie. Hosted door de enige echte Uncle Kush worden hij en zijn gasten knetter high in de studio. Een studio die bovendien voor de 1e aflevering – die vrijdag live gaat – werd opgebouwd in het kantoor van CNNBS. Nu alvast wat teasers en info over de podcast die Nederwietland op zijn grondvesten zal doen schudden!

Beter dan The High Cloud wordt het niet

The High Cloud – afgekort is het natuurlijk THC – is een kakelverse podcast over cannabis. Eentje die we nog niet eerder binnen het Nederlandse taalgebied zagen, al is het alleen maar omdat we niet alleen genieten van gesproken woorden maar dus ook van professioneel beeld. Wat heet; de afleveringen van de tweewekelijkse show worden met drie camera’s opgenomen!

In The High Cloud podcast geeft Uncle Kush een inkijkje in de Nederlandse cannabisindustrie, samen met vrienden en ondernemers uit de branche. Ze roken de meest exotische strains en extracten van dit moment, praten over alles wat met cannabis te maken heeft & horen de verhalen van nieuwkomers en veteranen in de wereld van wiet.

Uncle Kush, de host van The High Cloud

Podcast-host Uncle Kush is beslist geen newbie in de cannabiswereld, onder deze naam is hij met zijn Instagram-pagina @therealunclekush al bijna zes jaar bezig met onbeschaamde promotie voor wiet. Van ons mag het, wij doen zelf ook niet veel anders.

Toevallig – of niet – kennen wij deze oom Kush ook al goed vanuit een andere setting; zijn eerste baan binnen de vaderlandse cannabisbranche was namelijk als redacteur bij CNNBS’ medicinale zusje Mediwietsite. Na wat omzwervingen door de cannabisindustrie heeft Uncle Kush nu echt zijn stekje gevonden op het roemruchte internet en wel op/met/in The High Cloud!

Het zal dan ook geen toeval zijn dat CNNBS hoofdsponsor is van deze fonkelnieuwe cannabis podcast met beeld, maar dat terzijde want het gaat niet over geld maar over wiet, wiet en nog eens wiet…

The High Cloud podcast met Tom & Jack als gasten

Vandaag serveren we je alvast twee teasers uit de eerste aflevering van The High Cloud, die vrijdag 22 april op YouTube, WeedTube en alle andere bekende podcastkanalen in première gaat. De zonder overdrijving extreem rokerige show werd onlangs opgenomen in ons eigen hoofdkantoor in Haarlem. De redactie werd door de drie mannen die tekenen voor het maken van de show in korte tijd omgebouwd tot een hightech studio, eentje die verdacht veel lijkt op een… coffeeshop.

Te gast in de eerste episode van The High Cloud zijn ondernemer Jack Giman en beursveteraan Tom Brouwer. Jack en Tom werken al lang in de industrie en reisden de hele wereld over voor cannabisbeurzen. Uncle Kush en zijn gasten praten onder andere over roken met en zonder tabak, bespoten wiet, jonko scoren in China en worden super high van de meest exotische Cali-strains. Een ongevraagd gastoptreden is weggelegd voor Indie, de redactiehond (puppy nog) van CNNBS, wiens naam uiteraard linea recta is afgeleid van indica.

Waar kan ik die podcast van The High Cloud horen & zien?

’s Lands vetste wietpodcast is te volgen op verschillende kanalen. Zoals gezegd gaat de eerste aflevering vrijdag 22 april de virtuele lucht in. Je kan The High Cloud podcast over je heen laten komen – niet al te nuchter zouden we als kijk & luistertip adviseren – via deze links:

Vragen, suggesties of ideeën voor Uncle Kush? Laat een reactie achter, mail naar: info@thehighcloud.eu of neem contact op via social media!

(advertentie)