(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

“Onze neus bleek ons niet in de steek te hebben gelaten.” Met die nuchtere woorden maken de Wijkagenten Reeshof – een woonwijk in Tilburg – hun moordpartij op 447 wietplanten bekend. Op Instagram, begeleid met een serie foto’s én filmpje van de operatie. Puur uit educatieve en wellicht preventieve gronden delen we die shit met jullie.

Niks plus niks is…

Iedereen die de war on drugs in de polder volgt weet dat de politie meer dan de helft van haar tijd besteedt aan drugs. Dat levert aan het einde van de peperdure rit niets op. Nou ja niets, dat is niet helemaal fair van ons. Het levert namelijk wel twee dingen op natuurlijk: werkgelegenheid/bezigheidstherapie voor de politie zelf en een heleboel content op de sociale media kanalen!

Twee zaken die prima samengaan, zoals ook dinsdag weer blijkt uit de avonturen van

ofwel de wijagenten in Reeshof, Tilburg.

Klimmende en borende wijkagenten

Het verslag van de Brabantse wijkagenten is bijna poëtisch te noemen, hetgeen op Instagram nog eens wordt geaccentueerd door liefst 18 emoticons die er doorheen zijn gestrooid. (Ja, we hebben ze geteld.) Neem alleen al de eerste zin van de post:

Grammaticaal rammelt deze zin als een willekeurige VVD-minister van Justitie. Maar goed, we zullen maar aannemen dat de wijkagenten niet zelf ’s ochtends op straat al hennep aan het roken waren…

Wat ze wel doen is naar een specifiek pand lopen, daar wat ‘klimwerk’ uitvoeren en ‘een slot uitboren’. Afijn, kijk gewoon zelf even mee, want zoals gezegd zijn er overal foto’s van tegenwoordig bij de politie.

Afpakken, gewoon omdat het kan!

Hier onderbreken we het visuele Instagram-geweld tegen plantjes even. Nee, niet om jullie op het Stormtroopers-geintje in bovenstaande foto te wijzen. Hahaha. Nee, gewoon even de keiharde feiten van deze politieactie in Tilburg opsommen. Het pand is nadat de wijkagenten erdoorheen zijn gegaan en de complete inboedel van de wietplantage werd ontmanteld, afgesloten van zowel water als stroom (enter die Stormtroopers).

Mensen zijn er daarbij niet (op)gepakt, planten des te meer: 447 om exact te zijn. En dan ook nog – de horror, de horror – oogstrijp! Maar al deze ellende is uiteraard nog niet voldoend om de lusten van de autoriteiten bot te vieren. Nee, er moeten natuurlijk ook nog wat dure spullen worden AFGEPAKT, gewoon omdat het kan eigenlijk. Kijk maar:

Oké. Huis van binnen vakkundig gesloopt, wietplantage inclusief de 447 bewoners ontmanteld, stroom en water eraf, auto’s ingepikt. Zijn we nog wat vergeten als Wijkagenten Reeshof hier?

Oh ja, een Insta-filmpje natuurlijk! Komt het, gaan Joost, Diederik, Timothy, Anne en Maykel ondertussen naar de volgende LEVENSGEVAARLIJKE ondermijnende situatie in hun wijk…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wijkagenten Reeshof Tilburg (@wijkagenten_reeshof) op

(advertenties)