(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als Matt Mernagh een mooie sample wiet binnenkrijgt moet die uiteraard gerookt en beschreven worden. Ook als het om een sample van een soort gaat die commercieel genoeg als Justin Bieber Kush, of afgekort J.B. Kush wordt gepromoot. 

High RollingStoned friends!

Kush is deze dagen net zo’n mainstream product geworden als de tienerster Justin Bieber. Dus het is niet echt een grote verassing dat iemand – in dit geval het Canadese CALM (Cannabis As Living Medicine) – een J.B. Kush op de markt brengt.

De soort is eigenlijk een alledaagse vertrouwde naar Kush smakende Kushsoort: niet heel spectaculair. De smaak is een pure Kush aanval bij elke haal die je van de smakelijke wiet neemt, net als de show van diens naamgenoot zeg maar… De high is op geen enkele manier al te overweldigend, maar eerlijk gezegd ook niet te licht.

JBKush

Justin Bieber Kush

 

Het indica effect van de Justin Bieber Kush deed mijn chronische pijn een paar graadjes zakken zonder dat ik ervan aan mijn bankstel ging plakken, want het is een alerte actieve high die je geweldig standvastig maakt. Echter, net als de meeste Kushes zul je ervan genieten als ze je gevoel van tijd totaal overhoop haalt.

Kush is echt wel de Justin Bieber van de buds geworden, dus of het je nou boeit of niet, het is overal. Kushsoorten domineren cannabis cups en hun genen worden overal in gekweekt, het als een band met een sound die iedereen probeert te kopiëren.

(advertenties)