(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Matt Mernagh heeft al honderden wietsoorten gerookt en beschreven in zijn Marijuana Smokers Guidebook. Het boek doet het zo goed dat hij hard aan een vervolg werkt. Maar vandaag rookt hij eerst een Black Domina van Sensi Seeds. Rookverslag. 

Geweldig! Deze soort van Sensi Seeds is ongelooflijk. Hoewel ze aangemerkt is als een 80% indica, geloof ik niet dat er nog sativa invloeden in de soort zijn. Ze is een mix van vier smakelijke indica’s: Northern Lights, Ortega, Hash Plant en Afghani SA. De smaak is uniek en fenomenaal. Pittig met tonen van hasj. Beter dan de meeste Kush soorten die ik de laatste tijd gerookt heb.

Black-Domina4

Black Domina

Ik denk dat het ongeveer 20 minuten na een volcano vaporizer sessie met de Black Domina was, dat een vriend me het volgende vertelde. “Als ik nu niet weg ga, ben ik niet meer in staat om van je bank af te komen en ben ik de komende uren nog niet thuis.” Die vriend woont hier om de hoek.

De medicinale effecten van deze wietsoort zijn vooral het wegnemen van chronische en artritis pijnen. Een excellente joint tegen de pijn. De pijn in mijn rug pest me de laatste tijd veel. En nu zit ik toch al zo’n 10 tot 15 minuten zonder pijn op mijn bureaustoel. Ik moet eigenlijk nog even naar de sportschool voor mijn pilates oefeningen. Ik ben voor het eerst weer bijna in staat om mijn volledige pilates routine af te werken sinds ik een aanval heb gehad.

Door de pilates lessen luister ik nu veel beter naar mijn lichaam waardoor ik een snel herstel doormaak. Ik weet nu hoe ik de spieren in mijn rug kan rekken om de pijn mee te verlichten. Een paar simpele rek en strekoefeningen maken een wereld van verschil. Maar Black Domina is niet een wiet die je moet roken voor je naar de sportschool gaat. De wiet brengt mensen die minder tolerant zijn voor THC waarschijnlijk in slaap en de lome buzz maakt het ook lastig om deze review te schrijven. Ik neem er maar een kopje koffie bij. Ik drink slechts een kop koffie per dag en daar is het nu tijd voor.

Terwijl ik mijn rookverslag schrijf rook ik altijd tegelijk de wiet die ik aan het beschrijven ben, ik geloof dat dat de beste manier is om rookverslagen te maken. Maar het is echter ontzettend lastig om te schrijven als je stoned bent van indica’s tenzij je veel oefening hebt gehad en een klein beetje koffie 😉

Wil je de Black Domina zelf kweken dan kan dat, Sensi Seeds is de producent. Kijk hier voor meer informatie.

 

(advertenties)