(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Eén van zijn CBD Spliff Berries moest eraan geloven, maar Barney heeft weer iets te roken. Hij beschrijft hoe hij haar knipt terwijl de rest van de dames verder aanzwellen. In de voorgroeikast staat alweer een nieuwe generatie aan de deur te rammelen: CBD Mango Haze.

De Jazzpolitie raakt de juiste snaar en ik draai een joint. Beiden geven me de energie die ik nodig heb om weer een kakelvers verslag over de CBD Spliff Berry te schijven. Omdat de White Widow van de vorige ronde alweer op was, heb ik vorige week alvast één van de CBS Spliff Berries geoogst. Toen ze droog genoeg was kon ik haar knippen.

Knippen

Ik pak dan één voor één steeds een tak bij de steel vast en begin dan langs de top te knippen. Let op dat je de top zelf daarbij niet raakt. Door de steel tussen duim en wijsvinger te houden, kun je hem tijdens het knippen gemakkelijk draaien. Ik knip voornamelijk de grote schutbladeren van de top. De suikerblaadjes laat ik zitten want die rook ik gewoon op. Ik weet dat niet iedereen dat lekker vind, maar ik kan iedere trichoom gebruiken en heb er geen probleem mee. Ons bin zunig.

Om mijn handen schoon te houden gebruik ik latex handschoenen bij het knippen. Mocht je die niet hebben dan kan je na het knippen je handen wassen met olijfolie. Doe een beetje op je hand en begin te wrijven, na een paar seconden zie dat de hars van je handen af gaat. Even nawassen met een beetje water en zeep en klaar is Kees.

Olijfolie

Ik gebruik trouwens ook olijfolie om de scharen na het knippen schoon te maken. Zet de schaar in een glas en laat het een uurtje staan. Daarna kun je ze gemakkelijk schoonvegen met een stuk keukenpapier. De olijfolie kun je zelfs nog gebruiken om mee te koken, als je er heel veel scharen mee hebt schoongemaakt zou het zelfs voor medicinale wietolie kunnen doorgaan, haha.

Ik heb eens een paar vrienden geraadpleegd en besloten om de planten pas halverwege volgende week te gaan spoelen. Ik geef ze de laatste dagen ook niet meer veel voeding maar ongeveer de helft en de Green Sensation laat ik nu ook achterwege. Het is superspul, dat moet gezegd – je ziet dat het werkt. Ik ben over de gehele linie toch zeer tevreden met de Plagron voedingslijn; het is makkelijk te bereiden en ziet je planten ervan genieten.

CBD Mango Haze

Ik zal voor de volgende ronde met de CBD Mango Haze weer gewone potgrond gebruiken. De CBD Mango Haze zijn allemaal boven de grond, de drie snelsten zijn ook al een keer getopt. De twee nakomers gaan goed maar mogen nog een aardige inhaalslag maken. Ik zal de drie grote nog een keer toppen, dat geeft me een dag of drie voor de andere om op gelijke hoogte te komen.

De twee kleinere dames zullen later in de tent ook nog eens getopt worden want ik ben van plan om ook mijn scrogrek weer eens van stal te halen. Een beetje om te scroggen maar ook gewoon om de toppen te ondersteunen, hopelijk zullen ze het nodig hebben. Helaas heb ik ook nog steeds last van fruit-etters (fruitvliegjes) en zal in de nieuwe ronde dus ook weer een vliegenstrip ophangen.

Fijne week en smoke on!

(advertenties)