(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Nog even drogen en dan kan Barney van zijn verdiende CBD Spliff Berry genieten. Zulke volle toppen kweekte hij niet eerder, en we zijn dan ook zeer benieuwd naar het rookverslag van deze wiet. Na een grote schoonmaak kon de volgende lichting plaatsnemen onder de 600 Watt HPS. Barney, kom d’r maar in!

Swingende klanken worden vandaag verzorgt door SwissGroove en bezielen de ruimte. Ik steek mijn joint aan en begin te schrijven. Allereerst over de CBD Spliff Berries, die liggen rustig te drogen en zijn bijna klaar om te gaan curen in weckpotten. Iedere tak die ik van de plant afhaalde zat van top tot teen vol met dikke toppen. Dat is iets wat ik nooit eerder meemaakte; de formatie waarin ik de dames had staan werkt super. Vier in de hoeken en één in het midden.

Grote schoonmaak

Na het oogsten heb ik de tent natuurlijk ook weer meteen schoongemaakt met een sopje met chloor. Hoe beter je de apparatuur behandelt en schoonmaakt, des te langer gaat het mee. Ik gebruik chloor omdat dat ook de eitjes van de fruitvliegjes waar ik last van had, doodt. Ik zal volgende week een rookverslag over de CBD Spliff Berry schrijven. Als het goed is heb ik dan ook het laboratorium rapport met de pecentages aan THC en CBD en dergelijke binnen.

CBD Mango Haze

Dan gaan we nu over naar de dames die deze week (dinsdag) op 12/12 zijn gegaan, namelijk de CBD Mango Haze van CBD Crew. Deze dames stonden in een 5-literpot in de groeikast en gingen daar als een speer. Alleen tijdens het verpotten had ik last van mijn rug waardoor het stressvrije verpotten in stressvol verpotten veranderde…

Twee dames hebben het echt even beroerd gehad en hangen nog wel een beetje naar beneden. Al moet ik zeggen dat de HPS goed z’n ding doet want na één nacht stonden de bladeren alweer naar het licht. Eén plant trekt zich nergens wat van aan en staat er dan ook opperbest bij. De kleinste die heb ik na het verpotten opnieuw moeten ingraven.

Mills Nutrients

Ik zal de CBD Mango Haze voeren met de voeding van Mills. Deze lijn bestaat uit Vitalize, Basis A, Basis B, Start, C4 en PK-booster. Het is makkelijk klaar te maken en ik zuur het water af met citroensap. Als je Hydro kweekt is citroensap niet goed omdat het je bewatering systeem kan verstoppen, gebruik dan liever een fles pH-min.

Hoe meer wortels, hoe meer plant

Ik heb de dames in 18-literpotten staan, 7 liter groter dus dan de potten die ik hiervoor gebruikte. Ze zeggen altijd: hoe meer wortels, hoe meer plant (en wiet). Degene die goed oplet, ziet dat er een vreemde eend in de groep zit en dat is de Nebula van CBD Crew. Die heb ik een keer gekregen en wilde ik eigenlijk ook wel proberen. Omdat het fout ging bij de start heb ik die er maar bij gezet. De kleinste kwam er als laatste bij en heb ik ook niet getopt. De anderen heb ik wel getopt waardoor er een hoop zijtakken zijn ontstaan, volgende week de eerste bloeiharen?

Ik wens iedereen een fijne week toe en zeg smoke on!

Barney Green

(advertenties)