(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

20 April is een belangrijke datum voor Amerikaanse wietliefhebbers (4/20). In de aanloop naar alle wietfestiviteiten aldaar, werken wiet dealers zich meer in het zweet dan een moeder die met vier kinderen haar kerstinkopen doet. Vandaar dat de dag voor de 20ste – 19 april dus – uitgeroepen is tot International Hug Your Weed Dealer Day. Wat wij voor het gemak maar even vertalen naar ‘Knuffel je Coffeeshophouder Dag’, want ook Nederlandse Coffeeshophouders verdienen het om eens in het zonnetje gezet te worden!

Coffeeshophouders spelen namelijk een belangrijke rol in het gevecht tegen het verbod op cannabis door hun waren op een veilige manier voor jou verkrijgbaar te stellen. 19 April is een dag om aandacht te trekken voor de erkenning van het goede werk van de coffeeshophouders. Dat doen we dus door ze met een liefdevolle knuffel aan te moedigen om vooral door te gaan met hun goed werk.

Omdat coffeeshophouders het verbod op cannabis al jaren bevechten door wiet en hasj te verkopen verdienen ze het om in het zonnetje gezet te worden

#hugyourdealer day #knuffeljecoffeeshophouder dag is een mooie kans voor coffeeshops om te vieren. Het geeft hun klanten de kans om hun support te tonen voor de risicovolle onderneming die de shophouder voor hun draaiende houdt. Het is geweldig om een veilige plaats te hebben waar je altijd terecht kunt om wiet of hasj te kopen en de coffeeshophouder verdient zeker een keer per jaar een dikke knuffel.

Door deze dag daarvoor uit te roepen, kan de coffeeshophouder een knuffel verwachten van de sympathieke blowers om hem heen – ze zullen niet schrikken van de knuffel. Cannabisliefhebbers zullen er aan denken om degene te bedanken die altijd wiet of hasj voor hun regelt. Als je coffeeshophouder niet zo knuffelig is, mag je natuurlijk ook volstaan met een high five.

Wie?

Iedereen die wiet verkoopt, meestal dus de coffeeshophouder.

Wat?

Internationale Knuffel je Coffeeshophouder Dag #knuffeljecoffeeshophouder
International Hug Your Dealer Day #hugyourdealer

Wanneer?

Zaterdag 19 april

Waar?

Overal waar wiet of hasj verkocht wordt.

Waarom?

Omdat coffeeshophouders het verbod op cannabis al jaren bevechten door wiet en hasj te verkopen.

(advertenties)