(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Matt Mernagh mag met bijna twee boeken vol met niets dan wiet reviews, gerust een expert genoemd worden. Als hij een soort beschrijft dan kun je erop vertrouwen dat het klopt. Dit is wat Matt te zeggen heeft over de smaak en het effect van een White Russian. 

Hoi wietgenieters!

White Russian is een prachtige, zoete en bloemig ruikende wiet met een krachtige, sativa stress verlichtend effect. De soort bestaat al een tijd en kan je volgens mij het best beschrijven als een klassieke Amsterdamse soort.

white-russian-marijuana-strain-1

De wiet is plakkerig, zoals alle goede wiet en de sterk kruidige en hars-achtige smaak zal doorgewinterde pro-blowers blij maken. White Russian heeft meer invloed van de AK-47 meegekregen dan van de kruidige White Widow. De buds worden verzwaard door een indrukwekkende laag THC kristallen die voor een wonderschone euforische high zorgen.

Het is geweldige wiet om na een lange werkdag thuis aan te treffen omdat de high zo ontspannend is maar nooit saai wordt. De stimulerende actieve high is perfect voor een keur aan activiteiten. Ik ben een grote fan van witte wietsoorten omdat ze de pijn van mijn fibromyalgie (reuma) zo goed verlichten en White Russian is mogelijk de wietsoort die daar het beste in slaagt.

 

(advertenties)