(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Green Crack, laat je niet door de naam misleiden, want het is pure wiet. Volgens de geruchten heeft de soort haar naam te danken aan Snoop Dogg. Matt Mernagh rookte de populaire groene crack en schreef een rookverslag zoals alleen hij dat kan. 

Sommige blowers zullen zich wellicht storen aan de naam van deze wietsoort, maar dat zijn waarschijnlijk dezelfde types die zich storen aan een verkeerde spelling van het woord marihuana. Er zijn genoeg geweldige geruchten die over deze hybride de ronde gaan, maar Seed Finders geeft goede info over Green Crack. Hoe de wietsoort ook heet, het topje dat ik kreeg tijdens The Mernahuana Show 420 Ruilgelegenheid was behoorlijk potent en smaakvol.

wpid-IMAG1202

Er zit een kushie achtige smaak aan deze fabuleuze wietsoort die niet al te overheersend is. De eerste volcano vaporizer zak die ik er mee vulde had een heerlijk aroma die lekker lang in de ruimte bleef hangen.

Het effect van het topje wiet was een lekkere lichamelijke buzz die me spontaan op de stoelen deed dansen. Een perfecte balans tussen indica en sativa, die, afhankelijk van de manier van kweken, behoorlijk kan variëren.

Ik heb drie verschillende reviews over de Green Crack geschreven en ik heb gemerkt dat de soort de ene keer meer aan sativa, en de andere keer meer aan een indica doet denken en dat hangt puur af van hoe deze groene crack gekweekt wordt.

(advertenties)