(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Veel succes daarmee. Zeker wanneer je een steengoed wietje hebt kan het een uitdaging zijn om te voorkomen dat je er wat teveel van snoept. Een enkele keer moet coffeeshop personeel een WC schoonmaken nadat blowers net even te veel hebben gerookt. 

Meestal speelt alcohol dan ook een rol maar niet altijd. Soms – en gelukkig komt het echt niet vaak voor – worden mensen zo stoned dat ze ervan moeten overgeven.

Geen overdosis

Vooral onervaren blowers kunnen wel eens overweldigd raken door wiet, maar dat is ook een deel van de fun. Mocht je dit een keer overkomen, onthoud dan goed dat er nog nooit iemand aan wiet is overleden, dus jij ook niet. Weet ook dat je geen overdosis hebt ingenomen, het is namelijk niet mogelijk om een overdosis cannabis te roken. Daarvoor zou je ongeveer de helft van je lichaamsgewicht moeten roken. In één keer.

Relax

Het beste is het om goed diep adem te halen, wat sap of wat frisdrank te drinken en te zorgen dat je in een omgeving bent waar je je op je gemak voelt. Je omgeving speelt namelijk een belangrijke rol in je ervaring met wiet. De meeste blowers zullen het wel herkennen: je rookt lekker een jointje in de bank van de shop en zodra je opstaat en ergens anders heen gaat voel je je ineens enorm stoned doordat de omgeving is veranderd.

Neem je tijd om van een lekkere wiet te genieten, neem een haaltje en wacht even tot je er wat van merkt voor je nog meer gaat roken. Zorg er ook voor dat je wat lekkers te eten in huis hebt voor een eventuele vreetkick, zoete lekkernijen zijn altijd goed om een vreetkick tevreden mee te stellen.

Geen wedstrijd

Doorgewinterde blowers moeten anderen ook nooit overhalen om te veel te blowen, dat is ronduit slecht. We zijn uiteindelijk allemaal sjieke cannabisliefhebbers die het beste met elkaar voor hebben. Het is geen wedstrijd om zo snel zo veel mogelijk te blowen en het belangrijkste doel van een jointje is tenslotte om er met veel plezier van te genieten.

(advertenties)