(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De allerbeste bubble hash is bijna wit van kleur, bevat niets anders dan kopjes van trichomen, plakt als de neten en ruikt zoals wietplanten die vol in bloei staan. Het is niet moeilijk om te maken maar je moet wel secuur te werk gaan en met geweldige wiet beginnen. We hebben het proces al vaker beschreven maar hier is nu eens een volledige stap voor stap videohandleiding.

Echte goeie bubble hash is ontzettend geliefd en gewild. Het is zo puur als BHO maar in tegenstelling tot dit concentraat heb je geen oplosmiddel nodig om het te maken. Hele goede wiet heb je wel nodig, net als een set goede filterzakken en heel veel ijs. In deze video doen ze het stap voor stap voor en maken ze prachtige witte bubble hash.

In de video maken ze bubble hash met vers ingevroren toppen maar ook met gedroogd materiaal. Ook doen ze een run met losse wiet en een run met een speciale 220 micron filterzak eromheen. Afijn, kijken maar als je ook zo van high end hash houdt, dan kom je erachter waar je precies op moet letten om het te maken.

(advertentie)