(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als je een paar maanden tijd en liefde in je oogst hebt zitten, dan wil je daar natuurlijk ook mooi geknipte toppen aan overhouden. Het knippen kan echter een bewerkelijk klusje zijn waarbij je al snel te veel wegknipt, of juist te veel blaadjes laat zitten. Het is dan ook een kwestie van methodisch te werk gaan en precies weten wat je wel moet laten zitten en wat niet. Maar goed, dat zie je dus duidelijk in deze kristalheldere knipvideo!

Knip instructies zijn niet moeilijk te vinden, en knipvideo’s zijn er ook te over. Vaak laten ze echter niet heel duidelijk zien hoe je wiet nou het beste kunt knippen. Hoe kun je toppen bijvoorbeeld het beste vasthouden tijdens het knippen? Wat voor schaar is handig bij het knippen van wiet, en hoe maak je die schoon als die zo plakkerig geworden is dat hij niet meer lekker knipt?

Antwoorden op deze vragen en meer krijg je dus in deze kristalheldere knipvideo van de No Till Kings. Geen overbodig gelul dus maar een duidelijke uitleg goed in beeld gebracht. Knip ze!

(advertentie)