(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als we het over rastafari’s hebben, denk jij natuurlijk meteen aan Jamaica. Toch is dat niet waar de Rastafari Church van Antigua en Barbuda zit, want die vind je dús op Antigua & Barbuda. Wiet is er sinds 2023 legaal voor rasta’s, en er groeien ook prachtige wietsoorten op de tropische eilanden. Strains waar Humboldt Seeds en de Jamaicaanse Dr. Machel Emanuel in deze film op jagen pheno hunten).

Jamaica is zeker niet het enige Caribische eiland met legale wiet voor rasta’s. Vorig jaar legaliseerde de staat van Antigua en Barbuda dat namelijk ook voor aanhangers van het rastafari geloof. Eigenlijk is dat overigens meer een levenswijze dan een geloof. Maar goed, ze hebben dus wel een kerkgemeenschap dat de Rastafari Church of Antigua en Barbuda heet, en daarover gaat deze film.

Humboldt Seed Company die ken je natuurlijk van hun mooie wietsoortjes. Nou, in deze film gaan die dus samen met de Jamaicaanse Dr. Machel Emanuel op plantenjacht op Antigua en Barbuda. Dr. Machel Emanuel ken je wellicht ook van dit bericht. Toen haalde hij ons nieuws omdat hij inheemse wietsoorten (Bob Marley’s wiet) van het Caribisch gebied nieuw leven in wilde blazen.

In deze pheno hunt gaan de samenwerkende cannabis professionals dan ook op zoek naar landrassen die perfect aan de tropische eilanden aangepast zijn. Kijk hoe ze de beste exemplaren zoeken, tussen duizenden planten van een strain genaamd ‘Pure Sativa’ a.k.a. ‘Caribbean Queen’.

(advertentie)