(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Je hebt je vast en zeker weleens verlekkerd aan de wietfoto’s van Erik ‘Nugshots’ Christiansen. Hij maakt namelijk de prachtigste cannabisfoto’s, en zadenbedrijven staan in de rij om hun wiet door hem te laten fotograferen. Onlangs was hij te gast bij SeedStockers Colombia, waar hij niet alleen onze eigen Sneeze fotografeerde maar ook een openhartig interview gaf. 

We weten niet hoe het met jou zit maar wij verlekkeren ons al een decennium aan de wietfoto’s en -video’s van Erik Christiansen. De fotograaf is dan ook vooral bekend als Erik Nugshots en kun je gerust de koning van de cannabisfotografie noemen. Zijn macrofoto’s zijn fenomenaal en brengen zelfs de kleinste rimpels op één enkele trichoom, haarscherp in beeld.

En onlangs was deze Erik Nugshots Christiansen dus te gast bij aan Cultiva con Mr. Q van SeedStockers Colombia ín Colombia. En daar kreeg hij dus niet alleen onze eigen wietsoort Sneeze voor zijn camera want hij ging ook zelf voor de camera. Voor een uitgebreid interview met Home Grown TV welteverstaan.

In het interview zitten Erik en de sympathieke Home Grown TV host midden in een veld vol met bloeiende wietplanten. In een gesprek van bijna een uur bespreekt Erik onder meer hoe hij in de wereld van de cannabisfotografie terecht kwam. Ook geeft hij handige fotografie-tips, en vertelt hij over het onlangs verschenen en prachtige boek Higher van Dan Michaels, waar Erik de fotografie voor deed.

(advertentie)