(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De wietsoort Sneeze is een hele mooie plant, dat wisten we. Zo mooi als dit hebben we hem echter nog niet gezien. Niemand minder dan de beroemde cannabisfotograaf Erik Nugshots Christiansen heeft onze eigen  Sneeze namelijk voor zijn camera gehad. Zeker even kijken dus naar de haarscherpe trichomen en 360° zoom video’s van Sneeze!

Als je ook maar een klein beetje een cannabisliefhebber bent, dan heb je de foto’s en video’s van Erik Christiansen a.k.a. Erik Nugshots zeker wel eens gezien. Hij maakt namelijk de mooiste haarscherpe (macro) foto’s en video’s van de mooiste wiettoppen die deze planeet te bieden heeft. Zijn werk gaat de hele wereld over en bedrijven staan in de rij om hun strains door hem te laten fotograferen.

Je zult dan ook wel begrijpen dat wij van CNNBS ontzettend trots zijn dat Erik onze eigen wietsoort Sneeze voor zijn camera heeft gehad. Hij maakte de foto’s en video’s tijdens zijn bezoek aan Cultiva con Mr. Q van SeedStockers Colombia. Daar stond op dat moment een prachtige Sneeze plant in volle bloei, die schreeuwde om een fotosessie.

Sneeze haarscherp in beeld

Voor we naar de video’s gaan, eerst even een haarscherpe foto van Erik Nugshots van Sneeze. Niet een gewone foto maar eentje waarbij echt iedere trichoom scherp in beeld is. Zulke foto’s kunnen alleen worden gemaakt door vele foto’s over elkaar te leggen. Klik maar eens op de afbeelding hieronder en zoom naar hartelust in; werkelijk elke trichoom staat er haarscherp op.

Een heerlijke Sneeze top! Klik op de foto voor een vergroting. Beeld: Erik Christiansen

Sneeze in 360°

Sneeze is een strain die we in samenwerking met zadenbedrijf SeedStockers hebben uitgebracht. SeedStockers leverde hiervoor vijf verschillende sativa dominante hybrides, wij organiseerden een kweektest met lezers van CNNBS en Sneeze kwam als winnaar uit de bus.

De 360° video’s hieronder werden niet zomaar even door Erik gefilmd maar bestaan in feite uit vele hoge resolutie foto’s die vervolgens achter elkaar gezet worden. Op die manier ontstaat een vloeiende video van, in dit geval een haarscherpe en 360 graden roterende Sneeze top.

Omdat de video uit losse foto’s bestaat kan er ook tijdens de beweging heel mooi ingezoomd worden. Hieronder volgt eerst een 360° video en daarna nog een 360° video die steeds verder op de trichomen inzoomt. We raden je aan om hem vooral even full screen te bekijken.

 

Heb je van de foto en video’s genoten en wil je zelf ook zulke mooie toppen kweken, dan kan dat. Sneeze zaden zijn te koop via CNNBS.shop. Ze kosten €18,- per drie zaadjes. Voor nog meer van het prachtige wietwerk van Erik Christiansen ga je naar @Erik.Nugshots op Instagram.

(advertentie)