(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Op YouTube zijn enorm veel kanalen over cannabis te vinden, maar ze zijn niet allemaal even informatief of betrouwbaar. Soms stuit je echter op een pareltje, en het kanaal van DeBacco University is er zo een. Het kanaal herbergt een schat aan informatie over cannabis op hoog niveau. Sterker nog; eigenlijk is het gewoon een universitaire cannabis studie die gewoon gratis op YouTube voor je staat. 

DeBacco University is dan ook een toepasselijke naam voor het YouTube kanaal, dat volgens eigen zeggen ‘studenten kweekt om hun leraren voorbij te groeien’ (Cultivating Students to Grow Beyond Their Teachers). Het kanaal is bedoeld en opgezet om de kennis over cannabis zoveel mogelijk te verspreiden.

En die kennis is zeer uitgebreid kunnen we wel zeggen en behandelt de biologie, tuinbouw en zelfs de forensische wetenschap van cannabis. De video’s worden overal ter wereld gebruikt voor de educatie, en dat kun jij nu dus ook. Abonneer dus meteen even en zeg het voort! DeBacco University dus, hier is alvast een voorproefje:

Het echte verschil tussen indica en sativa wietsoorten

[Openingsbeeld: Visualistka, Shutterstock]
(advertentie)