(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Op wellicht de Eredivisie voetbal na, schreeuwt zo’n beetje elke branche in Nederland om personeel. Cannabiscafé’s of met een iets eufemistischer woord coffeeshops vormen daar geen uitzondering op. In het kader van de nieuwe Spuiten en Slikken-serie ‘Aan ’t Werk’ gingen de twee presentatoren aan de slag in een van de 5 shops van TheCoffeeshops.com. Vogel in een kwartiertje uit of dit wellicht ook iets voor jou is!

Binnen gluren bij de coffeeshop buren

“Het zijn skere tijden. En je kan je natuurlijk aanmelden als vakkenvulsmurf. Maar er is nog een hele andere wereld aan banen, waar ze óók staan te springen om mensen: in de seks, drugs en lifestyle scene. Wat voor vacatures staan daar open? En wat moet je daarvoor kunnen? Spuiten en Slikken zoekt het voor je uit…” Aldus de mensen van het legendarische tv-programma op internet.

In de tweede aflevering van hun nieuwste serie ‘Aan ’t Werk’, gaan presentatoren Ralph en Jurre in de vrije natuur wiet kopen bij een vermomde figuur met 6 zakken van 1 kilo, om vervolgens het echte vak van dealer (en koffiezetter) te leren onder de hoede van Yari.

Sowieso zijn het 15 interessante minuten “binnenkijken” bij het reilen en zeilen van een moderne coffeeshop, maar wellicht inspireert het jou zelf(s) om aan de slag te gaan bij een shop bij jou in de buurt…

(advertentie)