(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Twee weken geleden loofden we 3 x 3 exclusieve wietzaden uit plus een jaarvoorraad grote vloei. Daar hoefde je zelf niets voor te doen want het was nou juist de bedoeling om AI creatief aan het werk te zetten. Hier volgen de winnaars van de gulle weggeefactie van de Super Sativa Seed Club én natuurlijk de leukste AI-creaties!

De give away die we voor Super Sativa Seed Club mochten organiseren was niet misselijk. Maar liefst vijf winnaars krijgen vandaag namelijk het heugelijke nieuws dat ze 3 Pineapple Poison, 3 Lava Freeze en nog eens 3 Strawberry Cookies hebben gewonnen.

Dat niet alleen maar de prijs komt ook nog eens met een jaarvoorraad grote vloei en tips. Het enige dat je ervoor hoefde te doen is een vorm van kunstmatige intelligentie aan het werk zetten om een mooie wietcreatie te maken. Het leverde vele freaky creaties op, en dít zijn de winnende inzendingen (in willekeurige volgorde).

Cannabis in Disney stijl

Van Peter ontvingen we twee kleurrijke inzendingen in Disney-stijl en Super Sativa Seed Club thema. De afbeeldingen zijn beiden het resultaat zijn van dezelfde prompt in Dall-E: maak een pot met Super Sativa Seed Club er op, kleurrijk in Disney stijl, met een stonede paarse olifant ernaast.

Een prima combinatie…

Nick, ook wel bekend onder de naam van zijn hondje Kuni had de smaak goed te pakken. Hij is aan de afbeeldingen te zien niet alleen fan van wiet maar ook van vrouwelijk schoon, wat natuurlijk ook een prima combinatie is. Hij stuurde ons maar liefst 15 prachtige cannabis afbeeldingen, die hij maakte met Remix AI op zijn telefoon. De prompts zijn daar schijnbaar ook te vinden, via het account @Kuni en voor gebruikers van de app.

Een onverwachte wending

Om te winnen hoefde je niet per se een afbeelding met AI te laten maken. Ook tekst was toegestaan, en dat is dan ook wat Michael door de computers liet maken. Namelijk een anekdote die beschrijft hoe verbindend cannabis kan zijn, zelfs als je elkaars taal niet spreekt. “Het kan barrières weghalen en ervoor zorgen dat mensen zich meer open en kwetsbaar opstellen.” Aldus Michael.

Een onverwachte wending

Ik was op een festival met een paar vrienden, genietend van de muziek en de sfeer. We hadden wat cannabis bij ons en besloten om er een paar van te roken. Na een paar hijsjes voelde ik me heerlijk ontspannen en euforisch. De muziek klonk beter dan ooit en de kleuren leken helderder. We besloten om rond te wandelen en te kijken wat er te zien was.

Terwijl we liepen, kwamen we langs een groep mensen die met elkaar aan het praten waren. Ze bleken uit een heel ander land te komen en spraken geen Nederlands. We probeerden met ze te communiceren met gebaren en wat Engelse woorden, maar dat lukte niet erg goed.

Toen we op het punt stonden om weg te gaan, pakte een van de mannen een joint uit zijn zak en bood ons die aan. We waren verbaasd, maar we accepteerden natuurlijk. We rookten samen de joint en opeens konden we met elkaar communiceren! Het leek alsof de cannabis een barrière tussen ons had weggehaald.

We praatten urenlang met de mensen uit het andere land. We leerden over hun cultuur en hun leven. We lachten samen en we deelden onze ervaringen. Het was een onvergetelijke avond.

Deze anekdote leerde me dat cannabis mensen kan verbinden, zelfs als ze geen gemeenschappelijke taal spreken. Het kan barrières weghalen en ervoor zorgen dat mensen zich meer open en kwetsbaar opstellen.

Cannabis Oma

Ting Tong Tommy zoals die graag genoemd wordt, stuurde ons deze prachtige Midjourney creatie. De prompt die hij daarvoor gebruikte luidt: portrait of an old reggae singer, she is wearing cannabis buds as clothing, shoes are speakerboxes. Misschien lijkt de reggae zanger die de kunstmatige intelligentie maakte wel een beetje op Tin Tong Tommy’s grootmoeder want hij noemde het kunstwerk Cannabis Oma.

Met een grote joint op een festival

De laatste van onze vijf winnaars is Erik. Hij maakte zijn inzending met Perchance en vroeg dat programma om een afbeelding van zichzelf te maken terwijl hij met zijn vrienden een grote joint rookt op een festival. Die grote joint zien we echter niet maar wel een paar monsterlijk grote toppen!

Dat waren ze alweer, de winnende wietcreaties die jullie met AI wisten te maken. Iedereen bedankt voor het meedoen en van harte gefeliciteerd met de winst Peter, Nick a.k.a. Kuni, Michael, Ting Tong Tommy en Erik! Jullie ontvangen het mooie nieuws vandaag ook nog via email.

(advertentie)