(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Elke donderdag zet ’t Modmeisje het door testosteron aangedreven volksdeel (mannen) weer even op zijn plek. Hoewel ze het ons dit keer wel erg moeilijk maakt door over tweelingfantasie te beginnen. En dat voor de brutaalste van een drieling!

 

’t Modmeisje ziet driedubbel

Met een lekkere tweeling in bed liggen is toch wel een van de meest ultieme mannenfantasieën, heb ik me laten vertellen. Twee dezelfde mondjes die jou verwennen en vier dezelfde benen die zich over jou heen draperen.  Al die handjes die alleen maar bezig zijn met jóu. En je hoeft niet te kiezen waar je je aandacht op richt, want de twee meisjes in jouw bed zijn even lief en aantrekkelijk. Ja, ik begrijp het helemaal.

Laat ik er nu zelf één van een drieling zijn. Jazeker, er lopen naast mij nog twee Modmeisjes rond. Voor de psychologen onder mijn lezers komt dat niet als een verrassing. Jullie hadden allang door dat die grote bek van mij een schreeuw om aandacht is, ontstaan door een jeugd in een overbevolkt gezin.

Mijn zussen en ik leiden all drie aan dit ‘overschreeuw complex’ . We gaan er alleen alle drie anders mee om. Ik laat me bijvoorbeeld lekker ongenuanceerd gaan in deze column op RollingStoned. Mijn ene drielingzus is daarentegen voetbalhooligan geworden bij een club die nagenoeg altijd verliest. Dus er is altijd wat te slopen. Mijn andere zus is partime-overvaller. Dus als u iemand ziet die op mij lijkt en een bushokje kapot trapt of een juwelier overvalt…It wasn’t me!

De arme gozer heeft het geweten. Hij ligt nu nog bij te komen in het ziekenhuis

3 ling - beeld in tekstMaar goed, eens in de zoveel tijd komen we samen en proberen we het een beetje relaxed te houden en niks te slopen. Gezusterlijk lopen we dan over straat. Armpjes in elkaar gehaakt. Korte rokjes , want we hebben alle drie killer legs die we zo veel mogelijk aan de wereld willen laten zien. Je begrijpt wel welke voorstellen er naar ons hoofd geslingerd worden. Meestal overigens door lafbekken in auto’s die na hun opmerking snel wegscheuren. Gelijksoortige taferelen spelen zich af als we gedrieën naar de kroeg gaan.

Zo gingen we laatst naar de coffeeshop om een blowtje te doen. Daar werden we verwelkomd door een erg enthousiaste kerel die een beetje op BongZilla leek: hij was groot, harig en schaamteloos. Hij sloeg zijn armen om mijn beide zusters heen en wilde mij ook bij dit tafereeltje betrekken. Omdat hij zijn handen echter al vol had, keek ie mij maar diep in de ogen. ‘Godverdomme zeg’, riep hij uit, ‘er zit echt te veel THC in die wiet tegenwoordig, want ik zie driedubbel! Neem ook een trekje!’

Tuurlijk wisten wij wel dat het THC-fabeltje ook echt een fabeltje is. Maar omdat de BongZilla look-a-like bleef aandringen, besloten we gezellig met hem mee te blowen en, vooruit, daarna ook maar met hem mee te gaan naar zijn apenrots. De arme gozer heeft het geweten. Hij ligt nu nog bij te komen in het ziekenhuis. Zijn dokter, die geloof ik Ivon op de Stelten heet, houdt bij hoog en laag vol dat dit aan zijn cannabisgebruik te danken is.

Mijn liefelijke zusters en ik weten natuurlijk beter. Maar ja, hoeveel fabeltjes wil je ontkrachten in een column. Dus laten we het dan hier maar op houden:  Be carefull what you wish for, cause it might come true.

(advertenties)