(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Stoned in de coffeeshop hangen of zappend voor de buis zitten is één ding. Maar cannabis is juist bij uitstek geschikt om ook te combineren met de nodige activiteiten. Probeer de volgende keer als je high bent daarom gerust eens een van de volgende acht activiteiten. Je bent toch geen zandzak, of wel soms?

Cannabis maakt het leven leuker en versterkt de zintuigen waardoor allerlei belevingen een stuk leuker worden. Omgekeerd maakt de actie je high ook weer een stuk leuker, een echte win-win situatie dus! Bovendien stimuleert het de creativiteit dus heeft je werk misschien ook nog wat aan je actieve blowsessie, let’s go!

1. Muziek

shutterstock_311640311

Cannabis stimuleert je zintuigen en dus ook je gehoor. Muziek beleven terwijl je high bent is daarom een stuk intenser dan je gewend bent en een lekker plaatje opzetten valt dan ook sterk aan te raden. Maar het kan nog beter. Combineer muziek met de toegenomen creativiteit van wiet en je hebt het ultieme recept voor een wereldhit! Het is geen geheim en dus ook geen wonder dat zoveel artiesten blowen. Onder het genot van een beetje wiet zijn de grootste wereldhits geschreven van artiesten als The Beatles, Nirvana, Metallica, Bob Marley, David Bowie en nog veel meer. Dus wie weet waar jij nog mee komt als je je gitaar er tijdens het blowen eens bij pakt?

2. Eten

shutterstock_115103824

We kennen allemaal de effecten van cannabis op onze maag, want als die eenmaal begint te rommelen is je eetlust haast niet meer te stoppen. Maar het kan een stuk verfijnder dan een zak M&M’s of een bak ijs. Probeer, in plaats van de vreetkick op zijn beloop te laten, je er eens op voor te bereiden. Ga eens een keer stoned uit eten en verbaas jezelf erover hoe lekker eten eigenlijk kan zijn! Of nog beter, haal lekkere gezonde ingrediënten, duik zelf de keuken in en maak je eigen high-cuisine, heerlijk!

3. Sporten

shutterstock_233563201

Het is misschien niet het eerste waaraan je denkt, maar cannabis combineert ook geweldig goed met een bezoekje aan de sportschool. Je zou trouwens niet de eerste zijn want ook beroemde sporters doen het graag terwijl ze stoned zijn. Anyway, die saaie sportschool wordt een stuk leuker als je stoned bent, door je high ga je helemaal op in de beweging, en dat komt omdat je al voordat je begint een soort runners high hebt. Je weet wel, die gelukzalige staat waar hardlopers eerst een uur voor moeten rennen. De cannabishigh is bijna helemaal hetzelfde.

4. Slapen

shutterstock_79493413

Hoewel niet erg actief, is slapen toch een activiteit die je heel goed met een beetje wiet kunt combineren. Neem een stevige indica voor je beste slaapsessie ooit. Cannabis kan je extreem slaperig maken, als je daaraan toegeeft tenminste. Het zorgt ervoor dat je snel in dromenland bent en laat je ook stevig doormaffen zodat je de volgende dag zo fris als een hoentje weer opstaat. Gooi die slaappillen dus de deur maar uit en ga voor het natuurlijkste slaapmiddeltje dat er is: wiet!

5. De natuur in

shutterstock_99431789

De coffeeshop of je woonkamer is nou niet de meest inspirerende omgeving als je high bent. Bovendien heb je die ondertussen wel gezien. Nee, trek eens de natuur in en neem je verdamper gerust mee. Omdat je zintuigen nu zo lekker aan het werk zijn is de natuur de perfecte omgeving om in te toeven. Geniet van prachtige bomen en bloemen en verbaas je over de immense hoeveelheid water in de zee of ga lekker chillen op een grasveld en kijk omhoog. De natuur is prachtig en wordt alleen maar mooier als je stoned bent.

6. Socialiseren

shutterstock_149301761

Wie zegt dat je in je eentje van wiet moet genieten? Zoek, als je stoned bent lekker wat vrienden op en geniet van goed gezelschap. Nog leuker is het natuurlijk om samen stonede dingen te ondernemen, maar gewoon een beetje kletsen en samenzijn maakt je cannabisbeleving ook al een heel stuk leuker. Wanneer je stoned bent gaan gesprekken meestal een stuk dieper dan de gewoonlijke koetjes en kalfjes waardoor je je meer verbonden voelt met je vrienden. Vermijd anti-cannabismensen wanneer je geblowd hebt, maar verder: hoe meer zielen hoe meer vreugd!

7. Sexen

shutterstock_354123176

Op wiet kun je ook heerlijk sexen mensen. Slow down, en ga met cannabis eens voor een lekkere lange ontdekkingsreis over elkaars lichaam. Door de wiet kom je in een lekkere dromerige toestand en kun je helemaal in elkaar opgaan. Neem, voor het allerleukste effect eens een flesje wietolie mee de slaapkamer in.

8. Brainstormen

shutterstock_245163631

Laat het uitvoeren even voor wat het is, en ga brainstormen terwijl je stoned bent. Vooral mensen met een creatief beroep kunnen hier flink hun voordeel mee doen maar ook als je voor een belangrijke beslissing staat kan cannabis helpen. Door de high denk je wat gemakkelijker buiten de box zoals dat heet. Samen stoned brainstormen levert een ton aan creatieve ideeën op. Schrijf ze alleen wel even op want voor je het weet ben je ze weer kwijt.

[Foto’s (1 t/m 8): Nejron Photo, Ollyy, rangizzz, magicinfoto, MCarper, gulserinak1955, Kaspars Grinvalds, Zurijeta. Shutterstock.com]
(advertenties)