(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Hij is nog niet op de markt en hij zal dan waarschijnlijk eerst in Amerika uitkomen, maar de resultaten van het prototype van The Nugrunner zoals die heet, zijn indrukwekkend te noemen! Kijk hoe de Rosin techniek nu al is geëvolueerd, iedereen kan dabben met The Nugrunner! 

Als we de filmpjes en de foto’s van het prototype van The Nugrunner mogen geloven, en waarom zouden we dat niet doen, dan perst de Nugrunner zelfs de allerlaatste druppel hasolie uit een topje wiet. De pers bestaat uit twee ronde, zo te zien aluminium cilinders die middels een lange arm op elkaar gedrukt kunnen worden. Het onderste aluminium deel heeft een deuk in het midden waar een bobbel op het bovenste deel precies in past. Dit zorgt ervoor dat alle hasjolie naar de buitenkant wordt gedwongen. Het resulteert in een enorme lading hasjolie zoals je ziet.

nugrunner1

Het prototype van The Nugrunner, was hij maar vast te koop…

Natuurlijk is de opbrengst nog steeds afhankelijk van de kwaliteit van de wiet, maar The Nugrunner perst ongeveer 25% concentraat uit topwiet en iets van 17% uit een standaard kwaliteit. Als het apparaat ook hier op de markt zou komen dan kan het wel eens een bloeiende concentratenindustrie gaan opleveren, we kunnen niet wachten tot het zover is. Wat de budpletter gaat kosten? Ongeveer 420 dollar, een toepasselijk prijsje lijkt ons 😉 Voor nu zullen we het helaas nog met de foto’s en filmpjes moeten doen. Check daarvoor ook even de Instagram pagina van The Nugrunner.

(advertenties)