(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wanneer je op zoek bent naar een bong, overweeg dan ook eens een bubbler. Bijvoorbeeld deze amber gekleurde saxo bubbler van Grace Glass. Bubblers zijn door zijn kleinere formaat superhandig en klaar voor een highe cannabistoekomst want je kunt er ook mee dabben. 

Deze bubbler is slechts gelimiteerd verkrijgbaar dus een uniek stukje glaswerk. Bubblers zijn eigenlijk bedacht als bongs om mee te dabben, en hebben dus standaard alleen een dabnagel en geen bowl om gewone wiet in te kunnen stoppen. Daar hebben ze bij Grace Glass ook over nagedacht gelukkig, want de stijlvolle en handzame glazen waterpijpen blijken ook erg populair onder cannabisliefhebbers die graag gewone wiet roken. Voor slechts één tientje leveren ze je een passende glazen bowl voor gewone cannabis. En met die uitbreiding kun je de bubbler dus zowel als dabrig als waterpijp gebruiken.

limited-edition-amber-saxo-bubbler- (3)

De stijlvolle amber gekleurde saxo bubbler van Grace Glass. Geschikt voor dabben en met een aparte bowl ook als waterpijp te gebruiken

Deze gelimiteerde en prachtige amber gekleurde bubbler is specifiek te koop op grow-your-own.eu, maar op ggbongs.com vind je er nog veel meer. De apart te bestellen bowl voor wiet is trouwens ook op ggbongs.com te bestellen. De hoogte van de Saxo is 18 centimeter en de basis heeft een diameter van 6,5 centimeter. De dabnagel is helemaal van glas en past op de bubbler met een 14,5 mm glas op glas verbinding. Uiteraard is de hele bubbler en alle onderdelen die daarbij horen gemaakt van speciaal gehard boriumsilicaat glas.

Wij vinden de bubbler een prachtig en elegant pronkstuk en een stijlvol en praktischer alternatief voor bongs die je gemakkelijker en sneller op tafel zet. Het mondstuk van de bubbler is gestyled als een mini saxofoon en ook de amber kleurige elementen doen aan een koperen saxofoon denken. De dabnagel komt uit op een glas op glas verbinding waardoor je gemakkelijk tussen dabnagel en bowl kunt wisselen. Welke van de twee je je trouwens ook gebruikt, de rook/damp wordt altijd goed via een zogenaamde shower diffuser door het water gekoeld voor een heerlijke zachte dab/rookervaring.

Het stijlvolle Grace Glass logo schittert op de voorkant van de bubbler en het mondstuk eindigt in een praktisch ringvormig mondstuk waar je je mond tegenaan drukt en das wel zo hygiënisch wanneer de bubbler rond gaat. Want reken er maar op dat je vrienden hem ook zullen willen proberen! Iedereen wil toch wel …chillen, chillen, chillen met een bubbelbong!

De Saxo bubbler kost inclusief btw 62,50 euro en is te koop op grow-your-own.eu. Voor een passende bowl voor wiet (10 euro)  ga je naar ggbongs.com. Liever een andere limited edition bubbler? Er zijn er genoeg!

(advertenties)