(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

We hadden al even geen column meer van haar hand ontvangen, maar zie: voor Valentijnsdag dropt onze medicinale wietfrontvrouw Eef de Bruyne dan toch weer een epistel. En niet zomaar een doordeweekse column maar een extra-speciale over de geestverruimende liefde… NSFW mensen!

Lustgevoelens

Ze was zo stoned dat ze zich niks meer aantrok van haar eigen twijfels en liet zich enkel nog leiden door lustgevoelens. Haar lichaam en geest hadden ook recht op plezier, vertelde ze zichzelf. Zelfs de gedachte dat ze zich nadien waarschijnlijk toch maar weer rotslecht zou voelen maakte niks uit op dat moment, ook al was dat knagende gevoel van onrust diep onderliggend wel aanwezig.

Ze liet zich door hem uitkleden en voelde zijn handen en warme adem over haar hele lichaam glijden. Hij stopte even om zijn joint aan te steken en wijdde zich dan met volle overgave aan haar genot. Zijn tong likte haar zo fantastisch lekker dat ze geen enkele remming meer had en ze zich volledig kon laten gaan op het ritme van zijn liefkozingen. Toen kwam hij boven op haar liggen en stootte diep in haar. Enkele tellen later kwamen ze samen klaar, al hijgend en rillend. Zweetdruppels vloeiden tussen hen door.

Genieten van wat er is

Ze lagen nog in elkaar verstrengeld toen ze haar arm uitstrekte om het aan-knopje van haar verdamper in te kunnen drukken en wachtte geduldig maar in diepe trance af.

Heerlijk ontspannen en genieten, dat was het leven waar ze naar verlangde. Hoe meer, hoe liever. Maar het scheen haar maar niet te lukken. Bepaalde patronen herhaalden zich telkens opnieuw waardoor het onmogelijk voor haar leek om de liefde in haar leven op een hoog peil te houden. Lag het aan haar of lag het aan de mannen waar ze op viel? Daar kon ze maar niet aan uit.

Ze stond op het punt in haar leven dat ze besloten had om gewoon te genieten van wat er is en wat er komt. Hoe lang een ontmoeting ook duurde maakte op zich niks uit. Als ze er maar van genoot en ze zichzelf niet verloochende.

Ze nam een diepe teug van het toestel dat de cannabis verwarmt tot op het punt dat er kruidige dampen uit ontsnappen en vroeg zich af wat er sinds hun vrijpartij zou veranderen tussen hen

Nu ze sinds kort werkte als medewerker van een coffeeshop zag ze zoveel mensen dat ze zich nooit meer eenzaam voelde. Het gemis aan een partner was daardoor veel minder sterk aanwezig en zorgde ervoor dat ze veel relaxter met mannen om kon gaan. Ze had geen schrik meer om ze te verliezen want ze wist dat ze zich nooit meer eenzaam zou voelen. Toch niet zolang ze daar werkte.  De sfeer in de shop was zo goed dat ze elke dag opnieuw vol enthousiasme aan de slag ging. Het voelde ook niet aan als werken, ze zag het meer als een hobby en verdiende er ook goed haar boterham mee. Zo sloeg ze twee vliegen in één klap.

De baas van de coffeeshop

Maar de man die naast haar in bed lag was haar baas, de uitbater van de coffeeshop, tevens de man waar ze stiekem een oogje op had. Ze nam een diepe teug van het toestel dat de cannabis verwarmt tot op het punt dat er kruidige dampen uit ontsnappen die ze via een rubberen darmpje naar binnen zoog en vroeg zich af wat er sinds hun vrijpartij zou veranderen tussen hen.

Ze beeldde zich in dat ze hand in hand samen naar het werk gingen, elkaar vermakend al wandelend door de straten van Amsterdam, de stad waar ze beiden wonen en waar ook de shop gelegen is. Op de meest onverwachte momenten zouden ze elkaar knuffelen en zoenen, waar en wanneer het ook maar even kon: in de kelder of achter in het keukentje… uit het oog van de klanten. Maar geleidelijk aan zouden ze iedereen laten weten dat ze een stelletje vormen en zouden ze samen nog lang en gelukkig de shop runnen en romantische en spannende dingen doen.

Nog één keer…

Alsof hij haar gedachten kon raden zei hij opeens: “Ik hoop dat dit niks verandert tussen ons. We mogen dit onze vriendschap en werkrelatie niet laten verpesten!”

Ze schrok op uit haar gedachten en probeerde te achterhalen wat hij daar nu precies mee bedoelde. Toen kromp ze een beetje in elkaar, gromde stilletjes en realiseerde zich dat ze alweer oude patroon aan het herhalen was: zij die stiekem verliefd werd op een man die niet aan een relatie dacht.

“Oh what the fuck”, prevelde ze binnensmonds en nam nog een diepe teug voor ze hem opnieuw begon te strelen en nam waar ze vond dat ze recht op had. Nog één keer en daarna nooit meer…

[Openingsfoto: andrey_l/Shutterstock, foto handboeien: Creative Family/Shutterstock, illustratie: Aleynikov Pavel/Shutterstock]
(advertentie)