(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Na een ‘beproevend jaar’ en afwezigheid van enkele maanden op CNNBS – o.a.  vanwege het overlijden van haar vader – is onze Vlaams-Spaanse mediwiet guerrilla Mary Jane Rose terug. En deelt ze gelijk haar 7 belangrijkste cannabis levenslessen met jullie!

Even stilstaan

Iedere dag lijk ik iets nieuws over mijzelf te leren en wie ik ben. Ik heb het afgelopen jaar een beproevend jaar gehad, dat me ook weer nieuwe levenslessen rijker heeft gemaakt. Cannabis heeft me weer in rustigere vaarwaters gebracht na een heftige wild-water reis zogezegd…

Het leven is al een reis waarvan je nooit weet waar hij je vervolgens naartoe zal leiden, daar  kan cannabis een reddingsboei in zijn. Het leven met cannabis verandert je leven dat weten we allemaal, dus na 7 jaar gebruik wou ik even stilstaan met wat dit plantje in die periode met me gedaan heeft.

Verrast en veranderd

Cannabis heeft mij in zoveel aspecten verrast en veranderd.

[foto: Photobank gallery/Shutterstock]

1/ Mijn bloeddruk en hartkloppingen blijven onder controle, ik plas niet meer in bed en slapen gaat veel beter.

2/ Mijn depressies en ADHD blijven in “balans”, ik ben emotioneel ook sterker geworden en krijg meer positieve dan negatieve energie door ook bewuster en gezonder te eten,  meer tijd voor mezelf te maken en te mediteren. Mijn gewicht is na 7 jaren ook gedaald naar een gezonder nummer op mijn weegschaal, wat mij ook meer zelfvertrouwen en energie heeft gegeven .

3/ Mijn menopauze wordt door Miss Sativa ook goed in de hand gehouden, zelfs mijn libido die ik kwijt was werd weer ontdekt.

4/ Met cannabis heb ik ontdekt dat sex in high definition bestaat.

Cannabis wordt herontdekt als genezing voor zowel mentale als lichamelijke aandoeningen en stilaan uit de taboesfeer gehaald

5/ Als vrouw heb ik een ongelofelijke transformatie meegemaakt met een volledig loslaten van het aangeleerde: mezelf heb leren kennen en voelen hoe sterk je kunt zijn!

6/ Het heeft me geholpen om lichamelijk en emotioneel te helen. In mijn emotionele  heling is cannabis voor mij een life saver. Ze brengt me eindelijk de rust die mijn hoofd nodig heeft, dat nooit stopt met denken. Als een reset button wist ze de chaos om plaats te maken voor rust en kalmte. Cannabis heeft zoveel andere dingen bij me gedaan in positieve zin en ik laat me graag leiden door haar flow .

7/ Cannabis heeft me laten inzien dat ze ons gewoon voorgelogen hebben en dat we gestraft worden omdat we met open geest in het leven staan. Dat is het enige nadeel aan deze plant en dat is nog steeds de wet… legalisatie is nog lang niet bij de hand.

Cannabliss

Toch wordt cannabis herontdekt als genezing voor zowel mentale als lichamelijke aandoeningen, wordt de plant hersteld naar zijn rechtmatige plaats en wordt ze stilaan uit de taboesfeer gehaald.

Cannabis is en blijft voor mij het beste medicijn on the planet. Op naar nog 7 jaar van cannabliss!

Remember gifts of Nature are there to be enjoyed not abused

[openingsfoto:  Jackfoto/Shutterstock]
(advertentie)