(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wanneer je kosten nog moeite bespaart om de beste wietzaden te garanderen, wil je natuurlijk ook dat die in goede staat aankomen. Vandaar dat Dutch Passion na 30 jaar afscheid neemt van de oude papieren zadenverpakking en overstapt op stoere metalen blikken. Om het te vieren geven ze er liefst drie weg!

Nieuwe verpakking

Met trots kondigt Dutch Passion de nieuwe stoere metalen zadenverpakking aan. Een grote verandering voor het sympathieke zadenbedrijf dat hiermee dezelfde hoge standaard van hun zaden, doorvoert in de verpakking ervan. De grootste reden voor de nieuwe blikken is om te garanderen dat Dutch Passion zaden altijd in dezelfde goede staat aankomen, als ze verstuurd werden.

20161124_103213

Streng selectieproces

De laatste 30 jaar werden de zaden van Dutch Passion in papieren zadenverpakkingen verstuurd. Ook al waren deze voor mensen met verzameldrang collectors items, veel andere klanten vonden dat hun favoriete zaden een betere en vooral steviger verpakking verdienden. Aan deze kritiek werd door Dutch Passion gehoor gegeven. Maar zadenmakers blijven nou eenmaal zadenmakers, dus er ging een streng selectieproces vooraf aan de lancering van de nieuwe blikken. Uiteindelijk werd unaniem voor de nieuwe blikken gekozen, deze bleken namelijk niet alleen het mooist, maar vooral ook het sterkst en goed te verzenden en gewoonweg het beste.

Luchtdicht

De nieuwe blikken zijn zo dun als 7 millimeter, dus ze nemen niet veel ruimte in. Om precies te zijn zijn ze 9 bij 9 centimeter en wegen ze slechts 43 gram. Ze zijn sterk genoeg om de zaden tijdens het transport te beschermen. De zaden zitten in de blikken overigens nog in een geplastificeerde luchtdichte papieren verpakking zodat ze gegarandeerd droog blijven, ook al moet de postbode door de regen om ze bij je af te leveren. Dutch Passion verpakt de zaden namelijk in speciale ruimtes waar de luchtvochtigheid optimaal is.

20161124_103429

Vanaf heden is Dutch Passion gestopt met het verpakken in de oude papieren verpakkingen. Wie nu rechtstreeks bij Dutch Passion wietzaden bestelt, ontvangt ze in de nieuwe blikken verpakking. Natuurlijk kan het wel gebeuren dat herverdelers nog oude verpakkingen op voorraad hebben, maar ook deze worden uiteindelijk aangevuld met de stoere blikken.

Verzegeld

De nieuwe blikken hebben een verzegeld deksel met een scharnier, in het deksel zit een transparant venster zodat je de binnenverpakking met daarin de zaden kunt zien. De verzegeling maakt de verpakking niet alleen af, maar garandeert je ook dat je alleen echte onvervalste Dutch Passion zaden koopt. Nadat je zaden ontkiemd zijn, kun je de blikken gebruiken om joints, extracten, hasj, wiet, vloeitjes en tipjes in te bewaren.

20161124_103403

Blikje wietzaden winnen?

Om de lancering van de nieuwe zadenverpakkingen te vieren, en om jou de kans te geven om eigenhandig te ervaren wat een vooruitgang de nieuwe blikken zijn, geeft Dutch Passion drie van de nieuwe blikken weg. Deel dit bericht op je facebookpagina met de hashtag ‘#blikjezaad‘ om kans te maken op een van de zadenverpakkingen. We geven 3x 3 zaden naar keuze weg. Uiterlijk volgende week vrijdag (2 december 2016) maken we de winnaars bekend.

…en de winnaars zijn..?

2 december 2016 – De winnaars van de #blikjezaad weggeefactie zijn bekend. We bedanken Dutch Passion voor het sponsoren van deze actie en het gelukkig maken van de volgende drie winnaars:

  1. Claudia van Kints
  2. Yamanikko Nio Sama San
  3. Jack Chimpanski

Gefeliciteerd met de zaden Claudia, Yamanikko en Jack! Willen jullie even naar Dutch-Passion.com surfen en daar een soort uitkiezen, en deze samen met een verzend-adres naar ons sturen? Dan zorgen wij dat de blikjes met zaden jullie kant opkomen.

(advertenties)