(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als RollingStoned lezer heb je vast wel eens van MoonRocks gehoord. Zo niet leggen we het even uit; MoonRocks zijn wiettoppen doordrenkt met pure hasjolie en gepaneerd met kief. Maar als je dacht dat die al te sterk waren voor je maak je borst dan maar nat voor het nieuwste op het gebied van designerwiet: SunRocks.

Te sterk voor Snoop

SunRocks zijn de overtreffende trap van MoonRocks. Hoe SunRocks precies gemaakt worden weten we jammer genoeg niet precies maar ze schijnen een overweldigend THC percentage te hebben van maar liefst 80 procent. Ze zijn daarmee officieel de sterkste wiettoppen op aarde en Snoop Dogg lijkt er hoogstpersoonlijk reclame voor te maken. Volgens eigen zeggen zijn SunRocks zelfs voor hem te sterk.

We vragen ons af hoe lang het duurt voordat SunRocks ook in Nederlandse coffeeshops hun intrede doen. Een paar jaar geleden schreven wij voor het eerst over cannabiskaviaar – wiet gedipt in concentraat en gecoat met een dikke laag kief. MoonRocks bestaan al voor ongeveer 50% uit THC en zijn inmiddels al in verschillende Nederlandse coffeeshops gespot.

80% THC!

Maar goed, van MoonRocks is dan ook bekend hoe ze gemaakt worden. Iedereen met wiet, hasjolie en kief kan ze dan ook zelf maken. Het recept voor SunRocks wordt echter angstvallig geheim gehouden. Wat we wel weten is dat ze bestaan uit wiet, wax en kief van OG Kush en een ongelooflijk hoog THC percentage hebben van 80 procent! Als we zouden moeten raden dan gokken we erop dat je in ieder geval een oven nodig hebt om ze te maken, de kief lijkt in SunRocks namelijk gesmolten te zijn, kijk zelf maar.

Wanneer je SunRocks bekijkt ziet het eruit als een wiettop met daarop dikke druppels amberkleurige hars. De toppen zijn zo plakkerig dat je ze niet in een grinder kunt vermalen. De enige manier om ze klein te krijgen is met je vingers afbreken, of met een schaar in stukken knippen.

Een andere aanwijzing die ons doet denken dat SunRocks in een oven gebakken zijn, is de smaak en de donkere kleur van de zonnerotsen. Het roken van SunRocks zou namelijk nogal scherp in je keel aanvoelen. Volgens de website Herb.co komt dat voornamelijk door de hoge concentratie aan wax, maar het zou ook goed kunnen liggen aan het feit dat de wiet in een oven gebakken is. Meer informatie vind je op theofficialsunrocks.com

Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)