(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In slechts 3 weken beschreef onze kweekvriend Elmo de kweek, bloei en uiteindelijk ook de oogst van een vijftal Amnesia Haze stekken. En die soort bevalt hem zo goed dat hij daar nu een hele nieuwe ronde mee begonnen is zodat je het vanaf het begin kunt volgen. 9 Stekken onder 150 Watt coming up!

Ha fijne kweekvriendjes en vriendinnetjes!

Hier weer een mooie update en frisse start van een negental nieuwe wietplanten in mijn gedoogde hobby kweektentje! Vorige week hebben jullie kunnen zien dat ik de 5 Amnesia Haze planten heb geoogst. Die toppen zijn inmiddels droog, het waren kleine plantjes dus het drogen ging lekker snel. De wiet zit veilig de weckpot, en man wat is dat spul stoned en lekker!

De stekken nog in de groeiruimte, op de potten liggen filtjes (rechterfoto) om te veel verdamping tegen te gaan

Omdat het vorige verslag niet zo heel lang geduurd heeft en ik zeer te spreken was over deze stekken, vond ik het wel een leuk plan om de soort nog eens te kweken. En dit keer zal ik dan wel de gehele groei en bloeicyclus van de zelfgemaakte stekjes laten zien. Achter de schermen heb ik dus hard gewerkt om een aantal mooie stekken van m’n Amnesia moederplantje te maken. Ik heb negen gezonde stekken over, en dus kunnen we van start.

E1

De tijdklok laat ik nog 1 week op 18 uur licht staan om de plantjes een beetje extra groei te geven, en ze te laten wennen aan wat komen gaat. In het groeihokje staat de klok ook op 18/6 trouwens, dus de planten merken voor wat betreft het aantal licht-uren geen verschil aan de verhuizing naar mijn bloeitent. Qua lichtsterkte zullen ze wel wat merken, maar alleen ten goede. Ze gaan van 2×36 Watt TL naar 150 Watt metal-halide (groeilicht) en straks in de bloei naar 150 Watt HPS boven hun bolletjes.

11260320_812071285558393_148660562_o

Geniet van de foto’s, tot volgende week!

Elmo

(advertenties)