(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wie zichzelf en vooral zijn longen een groot plezier wil doen, die stopt met het verbranden van wiet, (al dan niet met tabak) en begint vandaag nog met verdampen! Laten wij nou net de crème de la crème onder de draagbare verdampers mogen weggeven: DaVinci Ascent

Verdampers zijn er tegenwoordig in allerlei vormen en maten, en vooral de draagbare exemplaren zijn goed vertegenwoordigd. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat er ook steeds meer mensen overtuigd raken van de medicinale werking van wiet en de voordelen van het verdampen ten opzichte van het verbranden van cannabis in een pijp, bong of de welbekende joint.

Verdampen

Verdampen is in wezen het extraheren van trichomen terwijl je ze inhaleert. In een goede verdamper smaakt je wiet daarom zowat hetzelfde, of zelfs beter als (verboden) cannabisconcentraten. Want zeg nou zelf, waarom zou je trichomen ook eerst met butaan extraheren om ze vervolgens te gaan verbranden, wanneer je ze ook gewoon meteen kunt verdampen?

Acent

De DaVinci Ascent is een draagbare verdamper die de lat van de draagbare verdampers zo hoog legt als die van de grote medicinale verdampers als de Herborizer of de Volcano. Als eerste draagbare verdamper heeft de Ascent bijvoorbeeld een volledig glazen luchtkanaal, waardoor de damp 100% zuiver is en je niets anders dan pure trichomen proeft.

Perfecte temperatuur

De Ascent onderscheid zich niet alleen met het glazen luchtkanaal, maar ook met een bijzonder nauwkeurig in te stellen temperatuur. In minder dan 1 minuut tijd warmt de Ascent op tot een door jou ingestelde temperatuur van maximaal 221 graden. Een helder OLED-display geeft aan wanneer de verdamper die heeft bereikt en je kunt beginnen met een heerlijke dampsessie.

WIN

 

Win deze Black Skulls Ascent met RollingStoned en Azarius.nl

Naarmate de wiet in de Ascent meer en meer verdampt raakt, kun je de verdamper de temperatuur zelf laten bijstellen zodat je ook die allerlaatste trichoom bij wijze van spreken nog kunt proeven. Ook handig is de ingebouwde bewegingssensor die de Ascent automatisch uitschakelt wanneer je even vergeten was dat je aan het dampen was 😉

Glazen luchtkanaal

Het volledig glazen luchtkanaal staat garant voor een optimale smaakbeleving, maar maakt het schoonmaken ook bijzonder gemakkelijk. Het mondstuk en de rest van het luchtkanaal kunnen namelijk afzonderlijk van elkaar worden verwijderd om schoongemaakt te worden. Hierdoor verdampt de Ascent ook na honderden sessies nog net zo goed als de eerste. Een slim schuifsysteem aan de onderkant van de verdamper biedt toegang tot de kruidenkamer.

De DaVinci Ascent is voor 229 euro te koop op Azarius.nl maar als je even doorleest, win jij er misschien wel eentje, helemaal voor noppes.

Win met Azarius.nl een Ascent Black Skulls + twee oliepotjes!

Er is voor iedere cannabisliefhebber wel een DaVinci Ascent want er zijn vijf verschillende varianten: Black Stealth (zwart), Burl Wood (houtprint), Carbon Fibre (zwart met ruitpatroon) en de nieuwste toevoegingen aan de reeks: de Black Skulls en Croc Skin. En laten wij nou net een van de nieuwste varianten van Azarius.nl mogen weggeven: de Ascent Black Skulls met twee handige bijbehorende glazen oliepotjes voorzien van een medical grade deksel tegen lekken.

Om kans te maken op deze prijs ter waarde van 229 euro stuur je ons je mafste, grappigste, mooiste, leukste of ontroerendste foto die iets met cannabis te maken heeft. Je hoeft zelf echt niet herkenbaar op de foto te staan, maar het mag natuurlijk wel. Wees creatief!

Stuur je mail in voor dinsdag 22 september via ons contactformulier (dat je hier kunt vinden). Woensdag 23 september maken we de gelukkige winnaar dan bekend, uiteraard gewoon hier op RollingStoned.nl.

(advertenties)