(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ze zijn niet alleen handig omdat je ze letterlijk altijd bij de hand hebt, maar ze zien er ook nog eens tof uit: handgemaakte armband wietpijpen. Daarmee kun je werkelijk iedere gelegenheid aangrijpen voor een klein blowersfeestje!

Stel je voor: de NS heeft weer eens storing en je trein is geannuleerd waardoor je nu met verschillende bussen moet reizen en je pas drie en een half uur later zal aankomen. Redelijk realistisch toch, in Nederland? Normaal gesproken zou je jezelf nu kapot vervelen en jezelf ergeren aan de traagheid van het openbaar vervoer.

Maar niet wanneer je een van die kekke handgemaakte armbandpijpen discreet om je pols hebt hangen. Dan draai je je hand er namelijk niet meer voor om, om tijdens je wandeling naar de eerste van vele bushaltes even een paar lekkere pure haaltjes te nemen. Je zult zien dat de reis, waaraan je je eerst nog zo ergerde, verandert in een vrolijk feestje dat je niet lang genoeg kan duren. De kans is groot dat je onderweg ook zelfs nog in een gezellig gesprek met medereizigers verwikkeld raakt. Deel de polspijp met ze en je maakt gegarandeerd nieuwe vrienden!

bracelet pipe hed1329

De armband pijpen zijn met de hand gemaakt en verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: beige, rasta en stoer zwart. Wanneer je zin hebt in een korte rookpauze trek je hem open aan de sluiting en vul je hem met je lekkerste wiet. Uitgerookt? Schroef de pijp dicht en doe hem weer om je pols, makkelijker kan het niet.

Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, de pijpjes kosten namelijk maar 8,95 euro en zijn te koop via Apollyon.nl

(advertenties)