(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als je een glas drinken voor jezelf kunt inschenken, dan kun je dit apparaat ook bedienen. In ongeveer een half uurtje tijd, maak je hoogwaardige concentraten van een kleine hoeveelheid cannabis, tot ongeveer 450 gram. Maak kennis met Mr. Extractor.

Mr. Extractor is het meest simpele en meest geavanceerde apparaat om zelf op een veilige manier cannabisconcentraten te maken op een persoonlijke schaal. Het bedrijf achter de thuis extractieapparaten heet Connaisseur Concentrates en belooft dat iedereen die een glas drinken in kan schenken, met behulp van Mr. Extractor, ook concentraten kan maken.

Het apparaat is een zogenaamd closed loop systeem ontworpen om met behulp van butaangas, wat droogijs, wat alcohol en heet water, in slechts 30 minuten tijd concentraat te maken van je wiet. Goed, je hebt er nog wel een vacuümpomp en -oven bij nodig en het apparaat is op zijn zachtst gezegd niet goedkoop te noemen, maar het gemak en de snelheid waarmee dit apparaat concentraten maakt is fenomenaal! Het apparaat heeft een snelheidsrecord van 12 minuten, en dat is van wiet naar dabs.

extr2

Mr. Extractor is een apparaat en behoeft geen extra aan te sluiten apparaten, slangen, pluggen, tanks en dergelijke, alleen een vacuümpomp dus. Het extraheert de hars en haalt er vervolgens supersnel weer het oplosmiddel (butaan) uit zodat je onderin het apparaat de kant en klare BHO kunt vinden, klaar voor de vacuümoven. Het apparaat lijkt nog best een groot ding, maar is in feite het kleinste all-in-one closed loop systeem voor consumenten. Hoewel, je moet er best diep voor in de buidel tasten want het ding kost zo’n 8860 euro (10000 dollar). Maak kennis met je nieuwe beste vriend:

Kopen? Mr. Extractor kost inclusief verzending 9 170 euro, hier te koop

(advertenties)