(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het kweken van je eigen medicijn is een god gegeven recht dat verboden is door overheden wereldwijd. Daarover schrijft cannabis-expert Soma deze week. Het wordt de hoogste tijd dat we de cannabisplant bevrijden zodat niemand meer onder het achterhaalde wietverbod gebukt hoeft te gaan. Gelukkig is de bevrijding in aantocht en is er geen weg meer terug want cannabis, dat is de toekomst!

De laatste dagen denk ik er bijna constant aan hoe belangrijk het voor mensen is om het recht te hebben om hun eigen medicijn te kunnen kweken. De hele wereld begint zich zo langzamerhand te beseffen dat cannabis een medicijn is en nog belangrijker, dat het een medicijn is dat werkt! Ik ben zelf een medicinaal cannabisgebruiker en heb het herstel van een open hart operatie geheel aan cannabis te danken, het is het enige medicijn dat ik gebruik. Wiet is zonder vervelende bijwerkingen een heel zacht en vriendelijk medicijn.

FullSizeRender

Droog gezeefde Amnesia Haze hasj

Rick Simpson & Marc Emery

Op 12 juni vierden we in Amsterdam Cannabis Bevrijdingsdag, het was een heel vrolijk evenement waarbij er net als alle voorgaande jaren ook dit jaar weer totaal geen ongeregeldheden waren en wel een hoop plezier voor alle bezoekers. Rick Simpson, een ware cannabis-held sprak de mensen met enthousiasme, gedreven toe. Hij riep op om met zijn allen aan te werken om ‘onze’ plant gelegaliseerd te krijgen, zodat niemand meer hoeft te lijden onder domme regels en wetten.

De laatste 49 jaar van mijn leven spendeerde ik om voor deze helende plant de erkenning en waardering te kunnen geven die zij verdient. Het pad dat ik volg om de wietplant te bevrijden is niet zonder gevaren en risico’s maar zolang ik adem, is er niets dat mij van dat pad zal houden, behalve wereldwijde vrijheid voor de cannabisplant. Ik keek juist naar een filmpje van Marc Emery en zag hoe hij zijn rug recht houdt en tegen de zotte misleidende beloftes over legalisatie van de Canadese overheid ingaat, wat een dappere ziel is hij.

Rick en Marc zijn mooie voorbeelden van de vele mensen die hun zullen volgen. Enorme aantallen mensen zullen in hun kielzog volgen en in opstand komen voor de cannabisplant

Economische wietboost

Rick en Marc zijn mooie voorbeelden van de vele mensen die hun zullen volgen. Enorme aantallen mensen zullen in hun kielzog volgen en in opstand komen voor de cannabisplant, een heilig medicijn dat al sinds Napoleons tijd gedemoniseerd en zwartgemaakt wordt. Er is geen weg terug meer, cannabis is de toekomst. Ik ben een behoorlijke tuinier en kok geworden en heb allerlei soorten planten gekweekt en gerechten gekookt, maar het was cannabis dat mij over het plantenrijk leerde. Als onze kinderen nou alleen eens de waarheid over cannabis geleerd zou worden, zodat ze aan het werk gaan met de producten die de plant brengt. Dát zou onze economie totaal veranderen en een enorme boost geven.

FullSizeRender1

De cannabisrevolutie zit nog in dezelfde fase als deze zaailing, het is nu tijd voor de groeifase

Kweken is therapeutisch

Je eigen cannabis kweken is een ware therapeutische ervaring. Met de planten werken, hun blij, gezond en vitaal te houden en goede zorgen te geven leert ons de kunst van het verzorgen en mededogen. Heb je het eenmaal onder de knie dan kun je het toepassen op alles dat je levenspad maar kruist. Er zijn zoveel plekken op aarde waar er nog zware straffen staan op het kweken van een paar wietplanten, maar ook zijn er op al die plekken mensen die de straffen riskeren omdat de plant hun zoveel helpt dat ze het risico aangaan.

Slimmer met wiet

Al 67 jaar lang zie ik mensen ten prooi vallen aan alcohol, een legaal verkrijgbaar roesmiddel waar veel reclame voor gemaakt wordt. Wordt het niet eens tijd dat we reclame gaan maken voor een middel dat hersencellen laat groeien in plaats van afsterven? In plaats dat we onze mensen antidepressiva geven, wat trouwens ook een grote killer is voor hersencellen, zouden we actief moeten inzetten op de wereldwijde helende cannabisplant. Mijn vriendin maakt overigens elke dag vers hennepzaadmelk voor onze zoon, het smaakt heerlijk met een beetje ahornsiroop zit barstensvol met voedingsstoffen. Het is tijd om de wietplant te bevrijden.

Keep it green, Soma

(advertentie)